En njutningsbibel för alla dessertälskare och hemmabagare! Här finns recepten till söta godsaker för årets alla högtider och tillfällen för fest. Skriven av konditor Therese Wikström som driver det prisbelönade konditoriet En liten smula i Norrtälje. Detta är en bok om tillfällen. Tillfällen att njuta av bordets söta eller bakade läckerheter. Att boken handlar om den söta sidan av bordets läckerheter är dock ingen tillfällighet. Therese Wikström har arbetat på flera kända restauranger både i Sverige och i USA. Hon är utbildad dessertkonditor, har varit finalist i tävlingen Årets Konditor samt är grundare och chefskonditor på det flerfaldigt prisbelönta och mycket omskrivna konditoriet En Liten Smula i Norrtälje. Hennes mentor är konditormästaren Jan Hedh som också skrivit ett personligt förord i boken. Dessertälskaren kommer att förvånas över hur många tillfällen som bjuds under...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok