Tillbehör och garnityr

"Mästerkocken Tommy Myllymäki går på djupet med sina favoritgrönsaker och visar hur elegant en grönsaksrätt också kan vara." Allt om Mat "Det är i princip omöjligt att inte bli sugen på att laga och äta mat när man bläddrar igenom Tillbehör och garnityr av Sveriges kanske främste kock just nu: Tommy Myllymäki." Svenska Dagbladet ?När du börjar laga hela grönsaker i ugn upptäcker du många nya smaker och nyanser som  du kanske inte tidigare upplevt hos en grönsak. Jag älskar till exempel kombinationen av rostad blomkål ?  frasigt yttre, mjukt mellanlager och krispig mitt ? med brynt smör, kapris och citron.? Utifrån sina favoritgrönsaker skapar Tommy spännande goda tillbehör och sidorätter med grönsaken i fokus. De flesta rätter fungerar både som ett av flera tillbehör till exempelvis kött eller fisk men går också att äta som huvudrätt....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

J

Jakob Orlunder

2017-03-06

Betyg

Recepten i denna bok har inspirerat mig gång på gång. Vad kan man egentligen göra med några morötter? Hur tar man fram smaken i en purjolök? Detta och mer finns att läsa om i denna kokbok. Ett tips för alla som vill låta grönsakerna ta en större plats; smakmässigt såväl som på tallriken.