
"Mästerkocken Tommy Myllymäki går på djupet med sina favoritgrönsaker och visar hur elegant en grönsaksrätt också kan vara." Allt om Mat "Det är i princip omöjligt att inte bli sugen på att laga och äta mat när man bläddrar igenom Tillbehör och garnityr av Sveriges kanske främste kock just nu: Tommy Myllymäki." Svenska Dagbladet ?När du börjar laga hela grönsaker i ugn upptäcker du många nya smaker och nyanser som du kanske inte tidigare upplevt hos en grönsak. Jag älskar till exempel kombinationen av rostad blomkål ? frasigt yttre, mjukt mellanlager och krispig mitt ? med brynt smör, kapris och citron.? Utifrån sina favoritgrönsaker skapar Tommy spännande goda tillbehör och sidorätter med grönsaken i fokus. De flesta rätter fungerar både som ett av flera tillbehör till exempelvis kött eller fisk men går också att äta som huvudrätt....
Visa mer
Recensioner
2017-03-06
Betyg
Recepten i denna bok har inspirerat mig gång på gång. Vad kan man egentligen göra med några morötter? Hur tar man fram smaken i en purjolök? Detta och mer finns att läsa om i denna kokbok. Ett tips för alla som vill låta grönsakerna ta en större plats; smakmässigt såväl som på tallriken.