Till varje pris

Baldacci, David

| 2011

Flag from sv

44


Mason Mace Perry var en kontroversiell polis i Washington tills hon blev kidnappad och ditsatt för ett brott hon inte begått. Hon förlorade allt polisbrickan, karriären, friheten och satt två år i fängelse. Nu är hon tillbaka på utsidan, fast besluten om en enda sak: att bli polis igen. Hennes enda chans att komma tillbaka är att lösa ett stort fall på egen hand och därigenom bevisa att hon är värdig polisuniformen. Trots att hennes syster är polischef och står på hennes sida, måste hon arbeta i skuggorna. En hämndlysten federal åklagare gör nämligen allt för att skicka tillbaka henne till fängelset. Det är då Roy Kingman kommer in i hennes liv. Roy Kingman är en ung advokat som arbetade med samhällets mest utsatta medborgare innan han tog ett välavlönat jobb på en advokatbyrå i Washington. Mace och Roy träffas efter att han hittat liket efter en kvinnlig kollega på advokatbyrån. Utredningen...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

G

Gunilla Jönsson

2018-09-03

Betyg

Höll inte samma klass som hans böcker brukar göra.

Tobbe Fransson

2014-05-04

Betyg

Seg i början men omöjlig att släppa efter en tredjedel

Viktoria Westlund

2011-10-08

Betyg

Underbart med lite kvinns i maktpositioner. Inte i klass med 'Kamel-gänget', men det är svårt att slå. Ser fram emot uppföljare!

Betyg

Under denna period jag läste denna bok,hade jag väldigt mycket att göra, så det blev max några sidor varje kväll.Jag tyckte boken var helt okej, lite lagom sådär. Ingen sensation och inte mycket nytt, men ändå rätt underhållande.
Kan tänka mig att läsa mer av denna författare

Patricia B

2010-06-27

Betyg

Jag gillar Baldaccis sätt att skriva, men detta var inte en av hans bättre böcker. Det är en lite väl löjlig historia.