Till sommaren: Mat för många

Lemke, Lisa

| 2012

Flag from sv

5


Sommaren är inte kort ? den är lång och god! Lisa har ordet: Det är något särdeles speciellt med bufféer. Ett gäng kärleksfullt tillagade rätter samlade på ett vackert dukat bord. Och som grädde på moset: goda vänner att dela maten med. Det är verkligen min matfilosofi! Här bjuder jag därför på mina versioner av sommarens absolut bästa bufféer. Från middagen för jättemånga till enkla måltiden för dig och bästa vännerna. Och från vårens första utomhusmiddag till sensommarens sista skördefest.En massa goda rätter samlade på ett bord - bara för var och en att ta för sig av ? är ett lättsamt och avslappnat sätt att äta och umgås. Det gäller också för själva matlagningen. Inte minst om man tar hjälp av mina tips och trix när det gäller planering, smarta genvägar, råvarukoll och hur man fixar kylda drycker till hela kvarteret. Och hur får du rätt känsla på din buffé, ordnar med de...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Ethel Åslund

2012-10-07

Betyg

Jag är lite kluven till boken. Recepten - ja, förutom att jag funderar på hur jag kan laga dem utan vetemjöl, och så hemskt mycket socker, så funderar jag faktiskt på att pröva en hel del av dem. Kantarellpesto. Diverse andra röror och dippar. Pajer. Fast det blev nog en hel del jag hoppar över, också. Jag tyckte om tipsen för informella fester för många (receptidéer och vad man kan förbereda) - inte för att jag ska ha några grillfester, men ändå. Layouten, färgsättning och rubriker tycker jag var helt gräsliga, så det tog emot att läsa.