Till grillat: Såser, marinader, sallader och lite sött

Lemke, Lisa

| 2011

Flag from sv

5


Från fördrink till dessert – dags att låta tillbehören spela huvudrollen!Äntligen har våren kommit. Solen värmer, gräset är grönt och himlen blå. Allt känns liksom möjligt och lätt. Fram med grillen och på med ... på med ... samma gamla trötta marinerade fläskkarré. Gott? Jovisst, men det saknas det där lilla extra, det där nya med smaker som kan lyfta allt som ligger på grillen till nya höjder. För när det kommer till grillning är tillbehören minst lika viktiga som vad vi faktiskt lägger på grillen. Inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite ingredienser. Men att bjuda på grillmiddag kan också upplevas som stressigt. Hur ska man tajma allt, så att glöden blir perfekt och tillbehören färdiga samtidigt med det grillade? Och efterrätten, då? Återigen – inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite planering. Som att ha färdiga tilltugg redo...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Tarja Ahlgrén

2011-08-09

Betyg

En kokbok efter formulär 1A men med något litet extra kul i recepten. Plus för oömma pärmar, lagom fin att ha till hands, ha framme - utan att man behöver vara rädd att förstöra det fina. En brukskokbok helt enkelt, väl värd pengarna.