2016-01-18
Lite rörig i handlingen. Det blir för mycket hopp mellan tidsepokerna stundvis men annars är den rätt så bra.
2016-01-16
Jag hade så stora förväntningar och boken levde inte riktigt upp till dem. Tyvärr.
Ja om vad handlade den här boken egentligen? Om drastiska förändringar, att ta chanser, att kämpa vidare eller vad? blev inte helt klok på den faktiskt... början var väldans seg, det var tidsklipp hit och dit som för mig inte var helt tydliga... men sen tog sig boken lite efter hand... men inte alls samma glöd och intresse som andra av Keyes...
2015-06-23
150617: Gillar Keyes! Samma anda som tidigare böcker, dvs en del trams om att kvinnor enbart gillar skor och smink. Trots dessa brister även en hel del värdefull botten kryddat med lite humor.
Betyg: 4,5 av 5.
Marian Keyes tillhör en av mina favoritförfattare. Hon har hittills gett ut femton böcker, och jag har läst fjorton av dom. Här är några länkar till dom senaste: ?Hemligheten på Mercy Close?, ?Oväntat besök på Star Street?, ?En förtjusande man?, ?Är det någon där??, och ?Tankar från sängkanten?.
Jag tycker mycket om Marian Keyes sätt att skriva. Jag gillar att böckerna är tjocka. Och jag gillar blandningen av ytligt och djupt. Jag vet att hennes böcker förut, (och kanske nu också?), har klassats som chick lit, men jag tycker att dom är så mycket mer än det.
Hennes nya bok, ?Kvinnan som stal mitt liv?, var precis lika bra som hennes tidigare böcker. Den innehåller både gripande scener, knepiga relationer, varm kärlek, skön humor, och starka kvinnoporträtt.
Så jag rekommenderar verkligen boken.