The Whitstable High Tide Swimming Club

May, Katie

| 2018

Flag from en

THE WHITSTABLE HIGH TIDE SWIMMING CLUB is a heartwarming novel about second chances. For readers of Jill Mansell, Cathy Bramley, Lucy Diamond and Carole Matthews

Engelska Väninnan

2020-03-09

Till en början var jag charmad av platsen och tidvattnet och av Deb och Maisie. Berättelsen växte inte och personerna var mer typer än personligheter. Slutade efter närmare 90 sidor.

jessicasshelfies

2020-01-16

Klassisk feelgood som handlar om ett gäng kvinnor i olika skeden av livskriser som hamnar på samma strand och lär känna varandra medan de försöker rädda stranden från exploatering. I processen lär de känna sig själva och finner sin plats i livet och gemenskapen.

Som feelgood får den en fyra, jag gillar karaktärerna och deras livsöden. Den är ganska förutsägbar, men vill du ha en härlig lässtund utan misär eller ledsenhet, så ska du läsa den här.

V

villa-freja.se

2019-09-01

En mysig bok, över förväntan. Jag kan riktigt känna havets friska kyla omsluta mig, doften av saltvatten och tång liksom jag känner desperationen över att tvingas bort ifrån rutiner och en älskad fristad.

Underbar, charmig & gripande!

Minna Matson

2019-08-24

Fin bok om kvinnlig vänskap, förändring när man börjar bli lite äldre och klokare, och att kämpa för det man tycker är viktigt i livet.