The Vampire Diaries - Uppvaknandet & Kampen

Smith, L. J.

| 2010

Flag from sv

102


Elena har allt, hon är skolans populäraste tjej, den självklara ledaren, och kan få vilken kille hon vill. Och när hon träffar den mystiske Stefan svär hon på att hon ska få honom. Till varje pris. Men Stefan är inte den han utger sig för att vara. Stefan är den enda som kan stå emot Elenas skönhet och dragningskraft. I alla fall till en början. Men Stefan bär också på en hemlighet. En hemlighet som tyngt honom i århundraden - Stefan är vampyr. Ju närmare Elena Stefan kommer ju svårare har han att stå emot henne. Trots detta är han fast besluten att skydda henne från de faror som lurar i hans förflutna. Damon är Stefans sexige och farlige bror som drivs av sitt hämndbegär till Stefan och sitt begär efter Elena. När han dyker upp ställs bröderna återigen öga mot öga - nu som rivaler om Elenas kärlek. Uppvaknandet och Kampen är de två första delarna i den omåttligt populära serien...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Linnea Lofjärd

2012-10-26

Betyg

I det här fallet tycker jag faktiskt att tv-serien är mycket bättre än böckerna, fastän det brukar vara tvärtom. Böckerna är bra, men saknar det där lilla extra.

Moa Johansson

2012-03-26

Betyg

Jag tyckte den var spännande, men behövde en paus innan jag läste den som innehåller del tre och fyra.

E

Erika Nilsson

2012-02-20

Betyg

Älskar den här också!!!!

Sussie S

2011-11-04

Betyg

Tv-serien är mycket bättre, men om man i huvudet försöker "förvandla" det man läser till tv-seriens karaktärer så får man kanske ut något av det. Jag satt iallafall som klistrad vid boken även om jag störde mig på mycket.

Natasha Illyés

2011-06-07

Betyg

ytligt, ointressant och mycket dåligt skrivet

Charlotte B

2011-04-03

Betyg

Tycker serien på tv är SÅÅ mycket bättre! Elena är ju i boken en självisk bimbo och det är hon ju inte i serien. Kändes som om boken var skriven för fjortonåringar dessutom!

Marie Rös

2011-03-31

Betyg

Läste den här eftersom jag blivit kär i serien men tyckte inte att den var speciellt bra någonstans faktiskt. Karaktärerna är tråkiga och storyn är inte alls lika intressant som seriens. Besviken. Det märks att den är riktad till 14-åringar.

Sofies bokblogg

2010-10-08

Betyg

Kunde inte låta bli att jämföra den med Stephenie Meyers Twilight, och de är mycket lika! Tyvärr...

Jasmina <3

2010-09-26

Betyg

Jag älskar verkligen denna serie som är i 4 delar