The Truth about Forever

Dessen, Sarah

| 2004

Flag from en

180


Although Macy has her whole summer planned out, situations arise that she does not expect, especially her encounter with Wes, a tattooed artist, who makes her feel surprisingly at ease and with whom she feels she can let down her guard. Reprint.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Martina Söderblom

2019-11-19

Betyg

J

Jullan Andersson

2013-10-22

Betyg

Jättehärlig bok!

E

elona lulaj

2012-11-23

Betyg

Mysig bok

Charlotte B

2012-08-30

Betyg

Ok bok...

Michaela Schuller

2012-07-13

Betyg

Härlig sommarläsning! Blev glad av den trots alla klichéer men det gav jag tusan i för den var underbar :).

Rebecka Angelin

2011-12-16

Betyg

Mitt perfekta liv.

Detta är en bok om hur ett dödsfall hos en nära kan förändra hela ens liv, kan förändra förhållande till övriga familjemedlemar, räddslan om att prata om personen och hur man försöker anpassa sitt liv till hur andra tycker och vill, men i detta fallet är Macy inte lycklig alls. Hon hittar en väg, sin egen väg tillsammans med hennes nya vänner på hennes nya jobb och hon förändras och börjar leva sitt liv. En fin berättelse och när hon pratar om sin pappa som dog mitt framför hennes ögon så kom där några tårar och när hon känner att hon är trygg och tycker om att vara i en killes närhet vet vi att det är kärlek och att hon är på rätt väg. Man kan störa sig på Macy att hon inte vågar sätta sig emot sin mamma och att hennes mammas beslut som hon bara rättar sig efter och inte kämpare emot fast hon vet att hennes mamma har fel. Man vet om att Wes är en bra kille med ett mörkt förfluttet, man tycker om honom och han är så nära perfekt man kan bli. Man tycker även om hennes andra nya vänner, alla har något som får en att fasta för just dem och man vill inte att hon ska släppa dem hur stort trycket än är från hennes mamma och hennes ”pojkvän”, man blir arg och ledsen när hon bara accepterar att hon blir förbjuden för att göra saker. En bok jag tyckte mycket om och finns egentligen bara en nackdel med denna form av böcker. Den tar slut för fort även om den är över 400 sidor lång så blir den inte långtråkig och den innehåller både kärlek, vänskap och sorg. en bok jag kommer kunna läsa om!

Sofies bokblogg

2011-08-21

Betyg

En riktigt härlig feel-good-bok! Det klyschiga, förutsägbara, blandas med djupa funderingar, och det blir en bra blandning!

Karin Söder

2011-08-11

Betyg

En härligt, mysig liten bok som - tack och lov - inte var så chic lit som omslaget varnade!

Johanna Lundin

2011-06-19

Betyg

Hon gör det igen Dessen.

Jenny

2011-01-28

Betyg

Supermysig!

Sofia Buhr

2010-12-08

Betyg

Jag gillade verkligen den här boken. Bestälde den just från bokia.se för att ge till min syster i julklapp. Hon gillar böcker som handlar mycket om relationer.

Frida Niss

2009-06-14

Betyg

Tankväckande och realistisk.