The Summer I Turned Pretty

Han, Jenny

| 2009

Flag from en

149


Now a streaming series in Summer 2022 Belly has an unforgettable summer in this stunning start to the Summer I Turned Pretty series from the New York Times bestselling author of To All the Boys I've Loved Before (now a major motion picture ), Jenny Han. Some summers are just destined to be pretty. Belly measures her life in summers. Everything good, everything magical happens between the months of June and August. Winters are simply a time to count the weeks until the next summer, a place away from the beach house, away from Susannah, and most importantly, away from Jeremiah and Conrad. They are the boys that Belly has known since her very first summer--they have been her brother figures, her crushes, and everything in between. But one summer, one wonderful and terrible summer, the more everything changes, the more it all ends up just the way it should have...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Oj denna var en trevlig överraskning! Så många egna minnen som väcks till liv! Himla fin bok!

Betyg

Har inte läst klart.

Malin H

2013-04-27

Betyg

Känslan av magiska somrar och vänskap och barndom som blir ungdom, ja! Fokusera på heterokärlek och snygghetsblivande, nej!

Alva Ordnörden

2013-03-02

Betyg

Vacker och romantisk, men lite för "perfekt" ibland. Skulle passa bra som film.

Sanna

2012-09-14

Betyg

Jag fastnade inte i boken direkt men sedan fastnade jag och den var fantastisk och jag blev verkligen glad när jag såg att det är en triologi och att de andra böckerna redan är ute.

Jag gillar Belly jättemycket som huvudperson fast jag tycker inte att hon skulle ha slösat sin tid på Cam, han blev väl ledsen nu... Jag vill absolut inte att hon ska vara med Conrad, men jag tycker däremot att Belly ska vara tillsammans med Jeremiah. Han verkar snäll och de har ju ett bra förflutet.

När det gäller Conrad och Jeremiah gillar jag absolut Jeremiah bättre. Conrad är mest sur och bråkar medans Jeremiah är glad.

Men Bellys bästa vän kan bara gå blev ganska irriterad på hon. Platsen alltså stranden verkar underbart.

Susanne får inte dö i cancer men oftast i böcker brukar de ju det så det blir lite spännande och se hur det går med det...

E

Emma Kinell

2012-05-06

Betyg

Den här boken kan jag med glädje rekomendera!!!!!! En av dom bäst bökerna jag har läst!!! Omdu inte redan har läst den, gör det!!!!! Jag lovar, du kommer inte att ångra dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ida

2012-01-25

Betyg

fin bok där bella står i centrum. känns dock som den är skriven för de yngre tonåren. men jag tycker om och kommer att fortsätta läsa nästa bok.

Rebecka Angelin

2011-11-10

Betyg

Sålänge Belly kan minnas har hon spenderat sommaren i huset vid havet tillsammans med Jeremiha, Conrad och Sussanah. Detta var som hennes andra familj och det har alltid känt som hemma i huset vid havet. Denna sommaren kanske är den sista i huset vid havet och den måste bli speciell och minnesvärd på ett bra sätt, men allt blir inte som man drömt om eller hoppats.
Hela recentionen hittar ni på


http://bechy.bloggplatsen.se/2011/10/26/6525784-sommaren-jag-blev-vacker/


Där finns även vad jag personligen tycker om boken

Betyg

Jag tycker att detta var en bra ungdomsbok. Jag kan varmt rekommendera den till er andra =)

Karin Söder

2011-08-10

Betyg

Finstämd bok som jag varmt rekommenderar!

Sofies bokblogg

2011-07-22

Betyg

Antagligen hade jag för stora förhoppningar, för jag trodde att jag skulle att jag skulle älska den, men nu är jag mest besviken... Kan tänka mig att den är perfekt för sommarlässugna femton-sextonåringar, så tipsar dem om Jenny Hans bok!

Johanna Lundin

2011-06-05

Betyg

Nu vill jag läsa nästa del. Härligt att veta att det fortsätter minst två böcker till.

I

Ida :)

2011-04-06

Betyg

Den är jätte fin!