The Subtle Art of Not Giving a F*ck : En snabbläst version på svenska

Manson, Mark

| 2025

Det här är en självhjälpsbok ? för dig som inte gillar självhjälpsböcker. Mark Manson går rakt på sak i sin uppfriskande och brutalt ärliga bok. Här handlar det inte om att vara överdrivet positiv eller om att förvandla livets citroner till lemonad. Istället lär han oss att acceptera citronernas sura smak och att hitta styrka och lycka i att möta livet som det faktiskt är. Med humor, skarpa insikter och raka råd visar Manson hur du kan släppa osunda ideal och förväntningar, och istället fokusera på det som verkligen spelar roll. Resultatet? Ett liv där du inte bara mår bättre ? utan också blir en bättre människa. Boken är en av fyra kraftfulla verktyg för personlig utveckling. Från att bryta destruktiva mönster och bygga nya vanor, till att omfamna utmaningar och fokusera på det som verkligen betyder något. Böckerna hjälper dig att växa, hitta balans och nå din fulla potential. Oavsett...

G

Gustav Johansson

2023-03-09

Konstig självhjälpsbok. Det märks verkligen att Mark Manson inte riktigt vet vad det är han skriver om. Lite halvinstressant ibland men innehållet bör starkt ifrågasättas.

U

Ulrika Larsson

2022-10-20

Inte bra!

B

Black Jim

2021-08-23

Sämsta boken jag någonsin läst. Självutnämnd guru presenterar platta ”insikter” med hjälp av anekdoter. Men visst, huvudpoängen är rimlig: Alla kan inte bli berömda. Fast den insikten kommer väl en normal människa till senast i gymnasieåldern när proffsdrömmarna spruckit?

R

Rama Pujara

2020-11-07

Hade större förväntningar, men helt ok

Cecilia Jensgård

2018-11-22

Har läst den. Läste igen. Lyssnade. Lyssnade igen. Vansinnigt bra. Hur bad sig den här mannen åt när han gick in i min hjärna och tog min okända livsfilosofi och gjorde den synlig för mig? Skämt åsido: obildat och antipretentiöst på ett livsviktigt och befriande sätt. Det är ju så här självhjälpsböcker ska skrivas.