The Stonekeeper

Kibuishi, Kazu

| 2008

Flag from en

After chasing after the tentacled monster that kidnapped their mother, Emily and Navin find themselves in a magical but dangerous world of man-eating demons and shadowy enemies, where they must learn to control a powerful amulet given to them by their inventor grandfather.After chasing after the tentacled monster that kidnapped their mother, Emily and Navin find themselves in a magical but dangerous world of man-eating demons and shadowy enemies, where they must learn to control a powerful amulet given to them by their inventor grandfather.

Amulett är en väldigt bra bok och om man vill så kan man läsa den för att den är bra jag rekommenderar att man ska läsa den. /Tyra

Den var bra för dom som gillar spänning. Jag rekommenderar att barn under 3 år inte ska läsa eller höra när någon läser boken. Det var lite läskigt i början men sen var det lugnt jag älskar boken och det var roligt. Evelina

4A, Almunge skola

2021-12-15

Jag tycker att den är väldigt bra för den är spännande och lätt att läsa.

K

Klass 4C, Ryaskolan

2021-12-10

Jag rekommenderar boken till någon som gillar spännande böcker!

Det var en bra bok!!

Om du gillar extrema saker så måste du läsa Amulett serien 👍🏾😁😄

P

Per Olsskolan/fyror

2021-11-18

Boken handlar om Emily och hennes bror och hennes mamma flyttade till ett gammalt hus.men på vägen till huset så snöade det och de var på väg till gammla huset på vägen så såg de en bil som stod i vägen då så krokade i ett träd bilen blev upp och ner Emily gick ut av bilen hon försökte dra ut sin mamma och sin lillebror men hon han inte hjälpa sin pappa för hans ben sat fast bilen rullade med trädet ner från berget ner med Emilys pappa. De åkte med bilen till gammla huset sen så började de städa huset Emilys mamma sa att de skulle städa innan det blev mörkt samtidigt när de städade Emilys bror ropade på Emily hon kom och såg en halspand de sovde sen hörde de något från källaren mamman gick ner det var en sen

B

Balltorpsskolan 4A

2021-11-12

inte riktigt min smak

boken var bra och spännande

bra

Den är bra bok den handlar om en kille som blir elak …….😏

Jag tycker att den va bra jag rekommenderar denna boken

Boken var så bra!

R

Rejmyre skola

2021-10-08

boken var spännande när den åkte till det hemliga huset

I

ISGR 4B

2021-10-06

Böckerna handlar om en tjej som heter emely som har hittat en amulett och när hon börjar lära sig använda den så kan hon besegra skydda älvkungen och skydda aledia från faror.
Jag tycker att den va bra,intressant och spännande hela tiden.

R

Råda skola åk 4

2021-10-06

Boken handlar om en tjej som hittar en amulet. I amuleten finns det krafter så hon kan stoppa onda fiender. Boken var jättebra för den är spännande och har mycket bilder. Av Wiggo

BRA

Å

År 4 Ekhagsskolan

2021-09-30

Bokens titel: Amulett stenväktaren
Bokens författare: Kasu Kibuishi

Undersök!
Beskriv huvudpersonen: rött hår, bruna ögon, rosa tröja, utvald

När och var utspelar sig handlingen: i skogen och i en robot

Vilken genre passar boken in i? (fantasy, äventyr, skräck, humor, deckare, vänskap, kärlek, sport, fakta):
Skräck
Beskriv!
Berätta vad boken handlar om. Fokusera på bokens problem (det som händer). Avslöja inte slutet:
Att Em blir utvald

4C Kyrkskolan

2021-09-29

boken handlar om en tjej som heter Emily.hon och hennes familj flyttar till hennes gammelfarfars gamla hus och då blir Emily utvald till stenväktare.Jag tycker super mycket om boken så mycket att det är min favorit bok.det finns 6 delar av boken och detta är 1:an /Minnah

Den här boken handlar om Emily som hittade en amulett som ger henne kraften att erövra ett land. Alla som tycker om spännande böcker rekommenderar jag denna bok. Lina😍

B

Balltorpsskolan 4A

2021-09-27

den är bra spenande

Väldigt berättande passar nån som gillar spänning och sorlighet🤠/June