The Problems of Philosophy

Russell, Bertrand

| 1988

Flag from en

36


Immensely intelligible, thought-provoking guide by Nobel Prize winner considers such topics as the distinction between appearance and reality, the existence and nature of matter, idealism, inductive logic, intuitive knowledge, many other subjects. For students and general readers, there is no finer introduction to philosophy than this informative, affordable and highly readable edition.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Magnus Johansson

2016-07-23

Betyg

Tar upp många olika filosofiska frågor på ett pedagogiskt och ganska lättfattligt sätt. Mycket innehållsrik och givande för ett så lågt sidantal. Men jag rekommenderar att angripa frågorna också med hjälp av andra författare.

R

rojo Z

2013-09-17

Betyg

Var länge sen jag läste denna lilla bok om filosofi. Vad jag minns var den klargörande, rolig och pedagogisk. Inte världens enklaste ämne att sätta sig in i som lekman. Detta är därför en bra början.

Henrik R.

2011-09-13

Betyg

Filosofi från grunden, bokstavligen talat. Knappast en trivial introduktion till filosofin.

T

Tom Eriksson

2011-07-29

Betyg

En av de allra bästa inledningar till filosofin som finns. Betyder inte att man här hittar Sanningen, den är inte lätt att hitta. Det är bättre att läsa den här boken för att lära sig filosofi än någon nutida dekonstruktör eller språklogiker.