The Luxe

Godbersen, Anna

| 2007

Flag from en

134


Imagine, if you will, New York City, 1899 . . . Society's elite: the glamour, the grandeur, the glittering parties, the most handsome beaus, the most beautiful debutantes . . . the rich girl, the humble boy, the forbidden love, the hushed whispers, the stolen glances, the whispers, the scandal, the mystery, the revenge . . . You are cordially invited to step into The Luxe, where the secrets are dark and the sins are delicious . . . R.S.V.P.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Detta var faktiskt en mycket bra bok bättre än vad jag trodde att den skulle va =)

Izabela Horn

2013-12-08

Betyg

Deluxe är en roman som jag inte är direkt stolt över att läsa och det värsta är inte att jag har läst den utan att jag gillar den och kommer läsa fortsättningen. En lättläst bok kanske främst för yngre läsare eller mycket fjolliga läsare

N

Nicole Juhlin

2012-08-23

Betyg

Inte den mest fantastiska eller den mest välskrivna bok jag läst, trots det är den så full av spännande relationsdraman och saftigt skvaller att jag inte riktigt kan lägga ner den utan att undra vad som sker här näst. Mot bättre vetande ser jag faktiskt fram emot nästa bok!

L

Lucia Cocco

2012-02-24

Betyg

En väldigt bra bok, mycket inlevelse! Man kan nästan känna alla fina klänningar frasa i boken! :)

A

Aida Beganovic

2011-10-22

Betyg

älskar den här boken

L

Linda Joona

2011-07-28

Betyg

Kommentera...

Skrotmagnet

2011-01-20

Betyg

Den här boken är lite som en pralinask man hittar på Ö&B: sirlig guldig text och SER lyxig ut på ytan. Men så fort man öppnar den inser man att innehållet kommer att göra en illamående. Sisådär 17 sidor in i boken genomskådade jag Godbersens rispapperstunna "mysterium" och det var inte direkt som att lägga ihop två och två utan mer ett och ett. Dessutom är inte karaktärerna sympatiska nog. Det är en förolämpning gentemot alla "chicks" att kalla en sådan här bok "chick-lit" eftersom jag betvivlar att alla tjejer uppskattar intrigfyllda böcker proppade med flärd och betongfundamentalistiska könsstereotyper. Liknelsen med Ö&B-godis kan dras till sin spets -efter att ha läst 2/3 av den var jag tvungen att sluta, för det var som att ha konsumerat alldeles för mycket rosa sockervadd.

Sofies bokblogg

2010-07-14

Betyg

Historia blandat med klänningsfluff är en riktigt bra blandning! Lite för töntig ibland, men jag gillar den!

Linn Lagerström

2010-02-11

Betyg

Romantik och spänning i sekelskiftsmiljö skrivet på ett lättläst elegant sätt. Två tummar upp!

Betyg

Råsa fluff.

Skrotmagnet

2009-10-03

Betyg

Den här boken är lite som en pralinask man hittar på Ö&B: sirlig guldig text och SER lyxig ut på ytan. Men så fort man öppnar den inser man att innehållet kommer att göra en illamående.

Sisådär 17 sidor in i boken genomskådade jag Godbersens rispapperstunna "mysterium" och det var inte direkt som att lägga ihop två och två utan mer ett och ett. Dessutom är inte karaktärerna sympatiska nog. Det är en förolämpning gentemot alla "chicks" att kalla en sådan här bok "chick-lit" eftersom jag betvivlar att alla tjejer uppskattar intrigfyllda böcker proppade med flärd och betongfundamentalistiska könsstereotyper.

Liknelsen med Ö&B-godis kan dras till sin spets -efter att ha läst 2/3 av den var jag tvungen att sluta, för det var som att ha konsumerat alldeles för mycket rosa sockervadd.