The Left Hand of God

Hoffman, Paul

| 2010

Flag from en

53


The Sanctuary of the Redeemers is a vast and desolate place - a place without joy or hope. Most of its occupants were taken there as boys and for years have endured the brutal regime of the Lord Redeemers whose cruelty and violence have one singular purpose - to serve in the name of the One True Faith.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Elin Hess

2011-10-29

Betyg

Djupt besviken. Sett fram emot att få dyka in i en ny härlig fantasyvärld. Istället får man läsa en ganska tråkig bok, där inte mycket händer. Mycket till fantasy är det just inte, ingen magi inget övernaturligt. Det utspelar sig i en värld som är nån slags alternativ verklighet och tidsperiod till jorden, det är det enda.

Betyg

En intressant värld, med namn och geografi lånat från den riktiga men i övrigt en helt påhittad en. Storyn skulle kunnat vara intressant, om inte ett visst flyt saknades som ger den en tragglande framfart genom sidorna, EN läsvärd bok, men inte top noch.

D

Daniel Majling

2011-05-15

Betyg

Lättläst och underhållande. Men väldigt platta karaktärer och berättelsen saknar naturligt flyt. Stort minus för att boken i princip inte innehåller något av det som utlovas på omslaget.