The bestselling author of the TWILIGHT series comes to adult list with a gripping novel of love and betrayal, set in a future when the fate of humanity is at stake. Melanie Stryder refuses to fade away. The earth has been invaded by a species that takes over the minds of their human hosts while leaving their bodies intact, and most of humanity has succumbed. Wanderer, the invading 'soul' who has been given Melanie's body, knew about the challenges of living inside a human: the overwhelming emotions, the too-vivid memories. But there was one difficulty Wanderer didn't expect: the former tenant of her body refusing to relinquish possession of her mind. Melanie fills Wanderer's thoughts with visions of the man Melanie loves - Jared, a human who still lives in hiding. Unable to separate herself from her body's desires, Wanderer yearns for a man she's never met. As outside forces make Wanderer...
2016-06-22
Tycke den var lite frvirrande i brjan men satt sedan som fast klistrad vid den, ge den en chans
Genom dina gon har original TITEL The Host r Stephenie Meyer frsta vuxen bok och har ven filmatiserats. Filmen r bra men den gr inte att genomfra med boken som innehller s mycket mer, man fr lsa bakgrunden till varfr Sjlarna kom till jorden , om deras tidigare planeter. Jag kunde inte sluta lsa, Genom dina gon r fruktansvrt bra, och s mycket bttre n Twilight bckerna som knns mycket ungdomliga gemfrt med denna bok.
Bra berttelse. Faktiskt s bra att sjlva upplgget gr frlorad i ploten. Jag vill veta mer om koloniseringen. Hur mnniskornas vrld frfaller, hur alla aliens tar ver. Om hur livet frsvinner och erstts av ett annat. S fr man bara en liten krlekshistoria med en ovanlig tvist. Jag lmnas otillfredsstlld om hur vrlden ser ut och vill att det ska finnas i en opublicerad fregngare till denna.
2013-12-23
Har precis lst boken och kan med klarhet ge denna bok 5 stjrnor. Alla Stephenie Meyers bcker r som biblar, heliga! S imla bra :)
2012-10-23
Seg brjan, har lst den sen i julas till och frn. Men nr jag ntligen kom till ungefr mitten s blev den jttebra! Trodde jag skulle f ge boken en etta i brjan. Men den vart s otroligt bra i slutet att den frtjnar sin fyra
Kul ide, men den utvecklas bara i en seg och melankolisk historia. S hr i efterhand hade de rckt att lsa dom tv frsta och tv sista kapitlen.Dessutom saknas varje spr av humor som hade behvts fr att ltta upp ngesten i boken.Knns som om jag borde ha ftt betalt fr att ha tagit mig igenom den.... men det fick jag s klart inte.
2012-10-04
Jag gillar sjlva grund idn med boken. Det r ett intressant mne om aliens/sjlar som tagit ver mnniskorna p jorden.
Men tyvrr var boken fr seg fr min smak. Den r p 800 sidor och jag tycker att man kunde ha kortat ned den ngot fr att f ett snabbare tempo i handlingen.
Boken var frutsgbar d jag listade ut det mesta som skulle hnda mnga sidor innan det intrffade. S spnningsmomenten blev mycket smre d den var s frutsgbar.
De som jag ocks ser som nackdel var att personerna som delar samma kropp r vldigt lika varandra. De har liknande vrderingar och pratar nstan exakt p samma stt. Det hade enligt mig blivit en bttre bok om de hade mer specifika egna karaktrer.
S drfr fr boken s lgt betyg av mig.
2012-07-01
Jag r ett stort fan av Twilight, men den hr boken slr Twilight-serien med hstlngder!
Uppfattning om huvudrollen/rollerna frndras under hela bokens gng i stort sett, men det r en gripande historia om omjlig krlek.
2012-06-04
Detta r en av de bsta bckerna jag ngonsin har lst! Den gr knappt att beskriva. Nr jag lser den (fr jag har lst den flera gnger) knns det mer som att se en film n att lsa en bok! Dessutom uppfyller den ett av mina viktigaste kriterier fr en bra bok: nr jag lser den vill jag kunna lsa fortare eftersom att jag vill veta hur den slutar, men samtidigt vill jag lsa lngsammare s att den inte tar slut!!!!!
Tror inte att jag kan sga mer n att jag verkligen rekommenderar denna bok till alla! Vuxna, ungdomar, mn, kvinnor, glada......... Alla!
Den hade sina svngar, men den var vldigt bra nr man kommit in i den. Den r lite mer av en vuxenbok n Twilight serien, s jag frstod inte allt, men efter ett tag s fattade man mer och mer. vid de sista kapitlen s kunde man inte lgga den ifrn sig! De kommer ju en fortsttning p denna bok, s vi fr se om den r lika bra, eller smre.. <3
2010-06-01
Lng och bitvis alltfr segdragen historia. Bra inledning fr att sedan i ett lngt mittparti bara vara s trist att jag funderade p att lgga bort boken. Den tog sig visserligen riktigt bra p slutet. Kanske lite fr "filmiskt" slut....Min lshastighet p engelska blir faktiskt bttre och bttre!
The Host utgr sig fr att vara en roman "fr vuxna" av frfattaren till Twilight-bckerna. Jag hade lga frvntningar p The Host, trots att jag blivit vldigt frtjust i Twiligtbckerna. r helt vertygad om att jag fullkomligt hade LSKAT dem om jag lst dem som tonring. Denna bok hller inte samma klass men trots det r jag positivt verraskad. Lsvrd absolut, men kanske inte fr en vuxen publik; snarare fr en ldre tonring eller en ung vuxen.
Jag tycker boken var otroligt bra, hade lga frvntningar d sjlva storyn r vldigt annorlunda och s trodde jag att det skulle bli svrt att frst vem som pratade nr, nr tv individer r i samma kropp. Fast slutresultatet r lysande! Meyer har en vldigt bra knsla fr attskriva hur vi mnniskor (eller sjlar) upptrder i sorg, isolering och rdsla. Mycket bra!