The high lord

Canavan, Trudi

| 2004

Flag from en

110


In the city of Imardin, where magic and power walk hand-in-hand, a young street-girl, adopted by the Magicians' Guild, finds herself at the centre of a terrible plot that may destroy the entire world...Sonea has learned much at the Magicians' Guild and the other novices now treat her with a grudging respect. But she cannot forget what she witnessed in the High Lord Akkarin's underground chamber - or his warning that the realm's ancient enemy is growing in power once more. As Akkarin reveals more of his knowledge, Sonea does not know who to believe, or what she most fears. Could the truth really be as terrifying as the High Lord claims? Does an ancient power threaten them all? Or does the guild face a threat from a much closer source?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Iris Eriksson

2014-03-14

Betyg

Alla som är känsliga - LÄS INTE DEN HÄR!
Jag läste ut den här boken igårkväll, eller natt snarare, och jag kunde inte kommentera den då, inte bara för att det var sent och jag borde ha sovit istället, utan för att jag var upptagen med att ha ett sammanbrott. Jag var förkrossad. Grät så att jag trodde hela byggnaden skulle höra mig.. Det är så jävla orättvist! Alltså.. alltså! Åååh! Fan! Jag ville egentligen inte sätta något betyg på den här, på grund av slutet. Det är en så himla bra bok, spännande och jag levde mig verkligen in i den, förälskade mig i karaktärerna. Men så slutar den så! Det gjorde att jag nästan hatade hela serien, på grund av det slutet. Men samtidigt har serien verkligen varit bra och för folk som inte har något emot sorgliga slut, absolut - läs! Men jag.. jag klarar inte av sådant. Jag bröt ihop. Jag börjar nästan gråta nu när jag skriver om det, jag kan inte ens tänka på en viss scen utan att brista ut i tårar igen. Så jag ger boken en femma bara för att den fick mig så engagerad och känslosam, men jag vill samtidigt ge den en etta, för att den slutade så hemskt.

D

Daniel Majling

2013-08-23

Betyg

Kan inte komma undan att avslutningen är besvikelse efter vad man lyckades bygga upp i bok två. Klimaxet känns avhugget, romansen lite fånig och jag köper inte riktigt "skurkarna". Nej, att jag inte ger den en tvåa är helt enkelt på grund av de första böckerna.

E

Eva Kiani

2011-11-24

Betyg

En värdig avslutning på en underbar trilogi! Jag sträckläste alla tre under semestern! Gillar du magi så gillar du triologin!