The game

Strauss, Neil

| 2005

Flag from en

856


Hidden somewhere, in nearly every major city in the world, is an under ground seduction lair. And in these lairs, men trade the most devastat ingly effective techniques ever invented to charm women. This is not f iction. These men really exist. They live together in houses known as Projects. And Neil Strauss, the bestselling author, spent two years li ving among them, using the pseudonym Style to protect his real-life id entity. The result is one of the most explosive and controversial book s of the year -- guaranteed to change the lives of men and transform t he way women understand the opposite sex forever. On his journey from AFC (average frustrated chump) to PUA (pick-up artist) to PUG (pick-up guru), Strauss not only shares scores of original seduction technique s but also has unforgettable encounters with the likes of Tom Cruise, Britney Spears, Paris Hilton, Heidi Fleiss, and Courtney...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Izabela Horn

2021-08-22

Betyg

Provocerande , intressan och helt klart läsvärd

Izabela Horn

2021-07-19

Betyg

Fast boken provocerade mig och väckte känslor så är det en bok som är underhållande. Neil Strauss är en bra skribent och lyckas fånga sina läsare

Lars Willfors

2013-07-31

Betyg

Outtröttligt underhållande ultraskräp.

Nils Rollbäck

2012-08-16

Betyg

underhållande men bör tas med en grävskopa salt

E

Erland Andersson

2012-03-21

Betyg

Den här boken skall läsas med rätt glasögon. Strategierna som redovisas fungerar kanske inte rätt av. Däremot vågar jag påstå att varianter eller derivat av dessa fungerar förvånandsvärt bra även i svenska förhållanden. Men personligen tycker jag den andra hälften av boken är intressantast. Den som behandlar det manliga kollektivets förfall och Courtney Love...

Boktanten

2012-02-26

Betyg

Tung bok som var ganska jobbig att läsa. Ingen direkt handling utan bara en massa små episoder som man får följa. Dock hade den en del intressanta små historier och man känner igen sig i många av raggningssätten.

Betyg

Skäms nästan för att ha läst denna bok.. Enfaldig och enkelspårig...

D

Daniel Farkas

2011-09-11

Betyg

Tkr att delar av boken var mkt bra och undefhållande medan andra var dödstrista, funderade seriöst på att sluta läsa boken vid några tillfällen!

S

Sofie Petersson

2011-05-29

Betyg

Den populära författaren Neil Strauss nästlar sig in i en värld av raggningsexperter och lyckas ta till sig konsten och blir ökänd inom olika internetnätverk. Han går från att vara en blyg osäker kille till att säkert stöta på tolvtaggare som strippor och kändisar. Boken visar en värld som jag inte trodde fanns. Mot min vilja måste jag nog ändå säga att många av tipsen i boken säkert fungerar även om jag ställer mig mot en så ytlig värld. Läs den om du känner dig osäker på raggningsfronten. Jag gillar hans andra bok "Att älska som en porrstjärna" mer. Han är en mästare på att skriva rakt och okonstlat. Det vore även kul att möta en raggningsexpert och se om de är så duktiga som de tror, men å andra sidan är jag nog snarare hindret än måltavlan.

S

Sina J. Saouk

2011-03-13

Betyg

Jag började läsa den för länge sen,och då läste jag de 50 första sidorna innan jag la ner. Sen låg den i bokhyllan och samlade damm tills jag nyligen tog fram den igen och läste. Då blev den väldigt intressant igen och jag streckläste den till slutet.
Den var dock jobbig att läsa efter ett tag, för själva spelet pågick fram tills typ halva boken, men sen flyttade in i Project Hollywood och då tyckte jag att det började gå utför, den liksom tappade handlingen lite. Jag tyckte att jag hade fått veta allt om spelet och att det var dags för boken att ta slut, men det blev mer tjatigt. Det handlade inte längre om att klara av att få en tjejs uppmärksamhet, utan mest om att ha sex med så många tjejer som möjligt. Till slut blev det riktigt uttjatat, den hade inte behövt vara så lång.

A

anna härlin

2010-12-25

Betyg

den var ovanlig då jag läste den, stundvis underhållande men visade sig vara ganska förutsägbar och författaren verkar ganska självgod...

Kija N

2010-10-31

Betyg

Snuskigt bra bok. Underhållande och uppfriskande.

Helena Nilsson

2010-07-31

Betyg

Usch och fy, vilken smörja. Läste inte ut den. Sålde boken på tradera dessutom:-)

K

Karl Tillström

2010-07-02

Betyg

Underhållande och inspirerande

M

Michael Östergren

2010-03-18

Betyg

Smått underhållande men bör läsas som skönlitteratur och inte någon sorts raggningsbibel som den fått stämpeln som av vissa.

Betyg

En väldigt speciell bok måste jag få säga. Man undrar om detta verkligen kan vara sanning. Udda men kul läsning! På nåt vis!

Sara Sandquist

2010-01-22

Betyg

Den första boken som jag lagt ner. Det var slöseri med tid.

Julia Ilke

2010-01-14

Betyg

Som en blandning mellan en dokumentär, en dålig men underhållande amerikansk film och en psykologibok...
En hel del intressanta fakta om raggning och hur det fungerar även om världen där det här spelet utspelar sig känns väldigt extrem och långt bort från min värld.

Karin .

2009-12-13

Betyg

Lite sorglig egentligen. Träffade en ung man som tog texten på blodigt allvar. Suck!

L

Lisa Wennerstrand

2009-08-31

Betyg

Chockerande och därför mycket underhållande. Men, vilka patetiska människor.