Ljudbok

The Debutante Divorcee

Sykes, Plum

| 2006

Flag from en

122


As she navigates the perils of glamorous high-society New York, newlywed Sylvia Mortimer encounters Lauren Blount, a very rich, thin, pretty, and reckless member of Manhattan's Debutante Divorcée set and the city's most notorious Husband Huntress, who sets her sights on Sylvia's own spouse and awakens Sylvia's fears of adultery. By the author of Bergdorf Blondes. Simultaneous.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Sara Eriksson

2018-06-25

Betyg

ganska så mysig och halvputtrig bok, men känns lite överdriven i vissa områden ;) enkel och lättläst och jag blev ganska engagerad i mitten för hur det skulle gå:)

S

Sofie Petersson

2011-05-29

Betyg

Jag gillar chiclit, men Singel på nytt tycker jag inte om. Den känns så platt och betydelslös. Kanske för att jag har så svårt att ta till mig den glamourösa världen som boken utspelar sig i. Det känns för fejk och för storartat. Även om det är lite kul att få en liten inblick i den fina dyra världen med socitetsbebisar och kläder för miljontals kronor.

T

Tina Svensson

2010-04-03

Betyg

Boken är lite trög i början, det är många namn och ganska tvära kast i historien. Det blir mycket bättre efter några kapitel, men slutet är lite väl sockersött för min smak. Sammanfattningsvis kan man säga att boken var ett trevligt tidsfördriv, där det inte krävdes så mycket tankeverksamhet.
Kolla gärna in min blogg för fler recensioner av böcker som jag läser!
http://recensenten.bloggproffs.se