The Autograph Man

Smith, Zadie

| 2002

Flag from en

179


Deeply funny, subversive and splendidly entertaining, The Autograph Man is a whirlwind tour of celebrity and our fame-obsessed times. Following one Alex-Li Tandem 'a twenty-something, Chinese-Jewish autograph dealer turned on by sex, drugs and organized religion' it takes in London and New York, love and death, fathers and sons, as Alex tries to discover how a piece of paper can bring him closer to his heart's desire. Exposing our misconceptions about our idols about ourselves. The Autograph Man is a brilliant, unforgettable tale about who we are and what we really want to be. "A glorious concoction written by our most beguiling and original prose-wizard" Independent on Sunday

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Mats Sigfridsson

2019-12-20

Betyg

En berättelse om Alex Li Tanden som är autografjägare och drömmer om Kitty Alexanders autograf. Det är en udda samling karaktärer i ett mångkulturellt London. Boken behandlar ämnet vad som är viktigt i livet. Det är en diskussion om vad som är moraliskt rätt och inte. För mig växer boken efter hand och blir till en helt klart läsvärd upplevelse. Den är lite rörig stundtals men som helhet helt ok och tankeväckande.

Teresia Kjellgren

2013-09-14

Betyg

Det var drygt 4 år sen jag läste den och jag minns inte någonting. Har skrivit "Helt okej" i boken så jag får väl gå på det.

Josefine Ejebjörk

2013-05-12

Betyg

Inte imponerad och tappade hela tiden tråden.

Izabela Horn

2012-03-03

Betyg

Tråkig och seg , ingen bra handling alls

C L

2010-06-29

Betyg

I huvudsak fann jag boken bra - och intressant. Den är underhållande, och känns som en film, vilket jag tror kan vara meningen!? Personerna är väl gjorda, alla har olika djup och sidor. Jag tycker dock att den är rörig, den känns medvetet tilltrasslad, där den inte behöver vara tilltrasslad. Man behöver kanske läsa den två gånger för att förstå kapitel indelningen? Men min åsikt är att den inte är värd att läsa två gånger. I överlag bra! :)

M

Maria Nordström

2010-03-02

Betyg

En mycket bra bok som beskriver ett mångkulturellt London. Svår att lägga ifrån sig.