The 7 Habits of Highly Effective People

Covey, Stephen R

| 1994

Flag from en

52


A step-by-step guide to achieving those essential characteristics that create success.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

I

Isabelle Vennerberg

2018-02-09

Betyg

Toppen!

I

Isabelle Vennerberg

2018-02-09

Betyg

Toppen!

Charlotta CG

2012-11-10

Betyg

En riktigt bra bok om att jobba med varandra och skapa win-win situationer i livet samt om hur detta går till och vad man bör fokusera på bland sina uppgifter. Det enda som störde mig var kanske bitarna om privata relationer som ibland i hans mormonska anda utgick från att allt, absolut allt går att lösa bara man vill. Inget om människor utan egen probleminsikt och hur man hjälper dessa.

K

Kristina B

2010-10-06

Betyg

Den mest självutvecklande boken jag läst på länge! Den utmanar att ta steget ÄNNU en liten bit längre. Att sätta sitt ego åt sidan, verkligen LYSSNA på andra och uppnå synergieffekter i affärsuppgörelser eller i familjen. Jag blev faktiskt överväldigad över den enkla strukturen och därmed stegvis en ökning av medvetenhet i mina egna prioriteringar. Dvs LEVA enligt mina värderingar, prioritera efter värderingar och inte efter "måste-listor". Underbar...

Bella E

2009-11-01

Betyg

Hyfsat okej för att vara den här typen av bok. Jag har en del invändningar, men den är i alla fall inget annat vad den utger sig för att vara.

Jan-Eirik Johansen

2009-09-24

Betyg

När du utmanar dig själv till utveckling. Behöver uthållighet för att ta sig igenom denna. Starka budskap som hjälper dig i din personliga utveckling.