Terroristerna

En ung kvinna står åtalad för ett bankrån som hon inte har begått. Martin Beck, dekalogins hjälte, vittnar till hennes fördel. Nästa uppdrag är att skydda en impopulär senator på Stockholmsbesök. Tionde och avslutande boken.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Per Englund

2018-06-04

Betyg

Helt vidrig bok! Så otroligt dålig! Så otroligt mycket av författarna egna åsikter om allt. Jag skulle vilja påstå att under dessa åsikter finns en bra bok, men NEJ!!!

Blommiga Barbro

2017-07-19

Betyg

Börjar riktigt bra och är ganska spännande, även om den tappar för mig mot slutet. Sen är det alldeles för mycket politik för att tilltala mig Torsten Wahlund läste som vanligt bra.
Mitt slutbetyg blir en ganska ordinär, 3:a! Helt klart godkänd, men inte så mycket mer!

Betyg

Jag läste de här böckerna som barn och har läst dem, men värderar dem olika från gång till gång.
gen massor av gångerEn mer genomtänkt komentar kommer när jag läst boken

Jan Svensson

2015-09-17

Betyg

Riktigt bra, läste den första gången när den kom ut i mitten på 70-talet. Visserligen var den ganska full med politiska kommentarer som jag nog inte märkte när jag läste den förra gången. Jag har ett långsiktigt projekt att läsa om hela Beck-serien men det var Kalle Lind som fick mig att läsa just denna nu. I hans pod-radio påstod han en del saker som jag gärna ville kolla själv och i det mesta hade han rätt. Per Wahlöös förakt mot Socialdemokratin och Olof Palme syns ganska tydligt. En annan reflektion är mycket som har hänt på dessa 40 år. Mobiltelefoner och internet gör en himla stor skillnad. Men en väldigt läsvärd bok är det.

P

PL *

2015-09-05

Betyg

Bästa boken i serien.

Marita Ryen

2012-09-05

Betyg

Mycket samhällskritisk bok. Det var nog inte bättre förr eller? Kändes lite rörig men bra ändå

Karin .

2011-01-19

Betyg

Filmatiseringen fritt efter boken "Stockholm Maraton" (1994) är verkligen ett tidsdokument.