Tårtor & mjuka kakor

Collister, Linda

| 2007

Flag from sv

4


De är få och fasligt lätträknade, de som inte älskar tårtor. Alla vi andra, som älskar tårtor och mjuka kakor, är rörande överens om att hembakat smakar bäst.  Som hemmakonditor får du njuta av de ljuvligaste dofter som sprider sig i köket när kakan står i ugnen, och dessutom sparar du många sköna slantar genom att baka själv. Så fram med bunkar och elvisp, för här delar bakningsexperten Linda Collister med sig av sina allra bästa recept. Lindas Tårtor görs av saftiga sockerkaksbottnar med makalöst goda fyllningar. Tårta med lönnsirap och pekannötter, ananastårta eller bananfudgetårta är bara några exempel på bakverk som kommer att förgylla din kaffestund. Mjuka kakor i hålform görs enligt allt-i-ett-metoden ? superenkelt! Bland recepten finns mjuk pepparkaka i miniformat, klassisk mjuk kaka med pekannötter...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok