Tango för enbenta

Dahlström, Sture

| 1981

Flag from sv

150


Tango för enbenta ? den frihetstörstande metallarbetaren Karl Anderssons berättelse om sig själv ? en efterlängtad nyutgåva av en Dahlströmroman som urprungligen utkom på AWE/Gebers 1981 och sedan länge har varit slutsåld och antikvariskt eftersökt. Bakhålls nyutgåva är inte en enkel reprintutgåva av förstaupplagan från 1981 utan en från grunden nygjord bok. Ny sättning, högkvalitativt bokpapper, trådade ark, hårda pärmar, skyddsomslag, ingen möda har sparats. Det är en stor glädje för Bakhåll att få presentera boken i detta extra vackra och påkostade utförande. ISBN 91-7742-207-4.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Hanna Melin

2015-02-04

Betyg

Bra, vilsen början, men en rätt seg, strövande mitten. Spektakulärt slut. Att undanfly sitt medborgarskap och kräva att få bli buren en halv meter upp i det svenska luftrummet iförd dykardräkt för att inte befinna sig på svensk mark är så typiskt Sture.

Ulla Englund

2012-08-26

Betyg

Skildringen av Karl Andersson som efter 40 år vid sina fräsmaskiner gör uppror visar både drastiskt och sorgligt hur en människa bryts ner. Vill läsa mer av den här författaren.