Ta den du vill ha

Mansell, Jill

| 2007

Flag from sv

13


Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Två singlar som möts och lyckan är nästan gjord. Men det är inte säkert att de har ödet i sina egna händer. Det är inte kärlek Lottie Carlyle letar efter när hon träffar sin nya chef, Tyler Klein. Hon är nöjd med sitt lugna liv som det är: med det vackra huset i den idylliska byn vid havet, med sina – oftast – väluppfostrade barn och den vänskapliga relationen till sin charmige men slarvige ex-make. Men Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Men ändå kan de inte börja leva lyckliga i alla sina dagar. Lotties barn avskyr nämligen Tyler. Och när charmören Seb visar henne intresse blir barnen som tokiga i honom istället. Lottie blir förvirrad; Seb är svår att värja sig ifrån, men samtidigt...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Maria Klamas

2012-04-25

Betyg

Lagom bok... det är kanske inte vad man har för förhoppning när man skriver den... men den gav mig det som en veckotidning kan ge, det som mitt livs novell gav mig som tonåring... enkelhet och drömmar om den rätte! Lite tjötigt blir det ju, detta kärlek med förhinder och den man tror är den rätte är sällan det, men allt löser sig på slutet... enkelt, trivialt ja jo men ibland är det okej oxå! och omslaget är ju vanvettigt gulligt!

Jenny Wikander

2011-09-17

Betyg

Läste den här boken för ett par år sen och älskade den. Tyvärr har jag inte hittat nån mer på svenska, så det får bli till att gå över till dom engelska böckerna.