Systrarna Perssons skafferi - konsten att hushålla med naturens skatter

Det började som en rolig utmaning systrarna emellan. Under ett år skulle de ersätta importerad mat med vad naturen runt omkring dem hade att erbjuda. När skafferiet fylldes med marmelader och picklade grönsaker och doften från trädgårdens fynd på spisen spred sig   flyttades tanken även till badrumsskåpet och städskåpet. Borde inte de kemiska preparaten kunna bytas ut mot mer naturliga? Jovisst! Vad sägs om ett kittlande nässelkroppssalt eller en städvinäger kryddad med granskott? Det är bara några exempel på allt du kan hitta när du tittar in i systrarna Perssons skafferi. Detta är en drömsk och hänförande bok att förlora sig i. Fantastiska bilder från alla årstider och vackra miljöer gör det lätt att bli inspirerad. Den sprider en lust och glädje över att ge sig ut i naturen och att ta steget bort från syntetiska dofter och smaker via oemotståndliga recept, spännande tinkturer och moderna...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok