Syster min

Voors, Barbara

| 2001

Flag from sv

308


En ung kvinna blir påkörd av en cykel. Den fysiska skadan är obetydlig, men något brister inom henne. Det liv som tycktes så perfekt - med ett lyckligt äktenskap, ett älskat barn och en oklanderlig karriär - faller plötsligt samman. Men det är mer än en livslögn som måste redas ut... ''Syster min'' förenar thrillerns spänning med en djup insikt i människors svårighet och vilja att finna en äkta och sann tillvaro. Barbara Voors har tidigare skrivit romanerna ''Älskade du'', ''Akvarium'' och ''Tillit till dig'', samt reseberättelsen ''När elefanter dansar''. Barbara Voors bästa roman hittills. Ö A

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

H

Henrik Fogelberg

2016-03-25

Betyg

Länge sedan jag läste den här boken, men minns den som riktigt bra. Det här är en författare som jag glömt bort, men som det är dags att återupptäcka!

L

Louise Ö

2013-06-30

Betyg

Bra bok med en bra tvist på slutet.

Ethel Åslund

2011-02-12

Betyg

En bok om kvinnors och mäns villkor, om vänskap och kärlek, om skuld, lögner, att vilja skydda, att fly. Kan man ändra på någon, och vad leder det till? Hjälper det att sona en skuld? Och vad var det man inte fick veta? Jag tyckte om den här boken, den får mig att tänka.

Annicka Olsson

2010-12-15

Betyg

De första 200 sidorna är otroligt sega men sen blir den en helt fantastisk bok.Så oförutsägbar.