Svindlaren

Grisham, John

| 2013

Flag from sv

95


En dömd advokat vill utbyta information om en mördad domare i utbyte mot att släppas ut ur fängelset. Svindlarens namn:         Malcolm Bannister (troligtvis) Yrke:                               f.d. åklagare Bostadsort:                     Frostburgs Fängelse, Maryland ?Raymond Fawcetts kropp hittades i den lilla källaren till ett skärgårdshus. Ett hus han hade byggt själv och som han besökte varje helg. När han inte kom till sitt jobb som domare i tingsrätten på måndagen ringde hans assistent FBI. Mordscenen visade inga tecken på brott, bara två döda kroppar. Domare Fawcett och hans unga sekreterare. Jag kände inte domare Fawcett, men jag vet vem som dödade honom, och varför. Jag är åklagare och jag sitter i fängelse.? Malcolm Bannisters tillstånd innan för murarna ser inte så bra ut, men han har ett ess i rockärmen. Han vet vem som dödade Domare Fawcett, och han...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Josefine Ejebjörk

2015-03-07

Betyg

Inte en av Grishams bästa, men inte dålig heller,lite mycket polis/fbi procedurer som inte var så intressant och inte tillförde historien mycket.

L

Lars Sederlin

2014-01-22

Betyg

En av Grishams sämre. Känns som framtvingad.

Rasmusmatte .

2014-01-15

Betyg

En av Grishams bästa

Jan Banan

2013-11-16

Betyg

Första halvan av boken är mycket bra, men halvvägs byter den skepnad och totalintrycket är att den blir något spretig. Storyn känns också overklig och omöjlig, vilket dock sin vana trogen Grisham skickligt döljer bakom juridiska tricks. 4:an är av det svagare slaget!