En dmd advokat vill utbyta information om en mrdad domare i utbyte mot att slppas ut ur fngelset.
Svindlarens namn: Malcolm Bannister (troligtvis)
Yrke: f.d. klagare
Bostadsort: Frostburgs Fngelse, Maryland
?Raymond Fawcetts kropp hittades i den lilla kllaren till ett skrgrdshus. Ett hus han hade byggt sjlv och som han beskte varje helg. Nr han inte kom till sitt jobb som domare i tingsrtten p mndagen ringde hans assistent FBI. Mordscenen visade inga tecken p brott, bara tv dda kroppar. Domare Fawcett och hans unga sekreterare. Jag knde inte domare Fawcett, men jag vet vem som ddade honom, och varfr. Jag r klagare och jag sitter i fngelse.?
Svindlarens namn: Malcolm Bannister (troligtvis)
Yrke: f.d. klagare
Bostadsort: Frostburgs Fngelse, Maryland
Malcolm Bannisters tillstnd innan fr murarna ser inte s bra ut, men han har ett ess i rockrmen. Han vet vem som ddade Domare Fawcett, och han vet varfr. FBI vill veta och Malcolm vill bertta. Men allt har ett pris. Speciellt s explosiv och farlig information som Malcolm knner till...
Inget r som det ser ut att vara i den hr ytterst smarta nya thrillern av John Grisham!
"Raffinerat. Bstsljaren Grisham gr det igen. Skickligtoch rutinerat frvandlar hanjuridik till ett ventyr som r bde
underhllande och spnnande." Expressen,(4 getingar)
Frsta halvan av boken r mycket bra, men halvvgs byter den skepnad och totalintrycket r att den blir ngot spretig. Storyn knns ocks overklig och omjlig, vilket dock sin vana trogen Grisham skickligt dljer bakom juridiska tricks. 4:an r av det svagare slaget!