
Laga mat på toppnivå med Sveriges mästerkock! Passionen för mat gör att det slår gnistor i köket!Drömmen om att bli Sveriges nästa stora mästerkock är stark. 14 ska bli 1. Och i jakten på segern besöker de tävlande fiskdiskar och saluhallar, lagar efterrätter, komponerar egna rätter, filéar fisk och reder den perfekta såsen ?TV-succén Sveriges mästerkock är tävlingen som sätter en rad amatörkockar från hela landet på prov: Med fallenhet och talang kommer man långt i sin matlagning, men hur hanterar man stress, nya råvaror, detaljer, precision och disciplin i köket?Boken innehåller deltagarnas tankar om mat och matlagning, många av recepten från programmet samt en mängd andra av deltagarnas egna paradrätter, hemliga knep och smarta tips.Stjärnkockarna Per Morberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström bedömde, coachade och drev på de blivande kockarna under tävlingens...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok