
Mångfalden har äntligen börjat spira, från bymejerier i Jämtland till gårdsmejerier på Gotland. Följ med på en vacker receptfylld resa genom ett nytt Ost-Sverige. Hantverksmässigt betyder inte längre ineffektivt, småskaligt betyder inte längre olönsamt. Möt de hårt arbetande eldsjälarna, inspireras av landskapens skönhet och njut av härliga recept med nya svenska ostar i huvudrollen. Ur innehållet: En reseberättelse Följ med på en ostresa runt Sverige, från Jämtland till Gotland, från Västergötland till Sörmland. Lär känna eldsjälarna bakom de nya svenska ostarna. Recept med ost i centrum Mia Öhrn har komponerat ett 20-tal härliga recept där olika ostar får spela huvudrollen, till exempel dinkelpizza med lagrad hårdost, saffranspasta med getost och prosciutto, plommonbruschetta med getost och fetaostbrownies. Ett avsnitt i boken fokuserar på hur man kan kombinera...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok