Svart ängel

Cast, PC

| 2010

Flag from sv

175


Välkommen in i Nattens hus och Zoey Redbirds vampyrvärld! Zoeys värld är väldigt lik vår egen vardag: man går i skolan och man hänger med kompisar. Men det är också en värld där vampyrer lever öppet (ja, det är sant att de är sjukt snygga) och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!Livet suger verkligen när ens kompisar är förbannade på en. Och det blir inte lättare av att man vet att man förtjänar att de tycker att man är en riktig skit. För en vecka sedan hade Zoey tre pojkvänner och ett speciellt gäng med väldigt goda vänner som litade på henne och ställde upp för henne. Nu har hon bara en katt kvar! Som tur är verkar det som om iskalla haggan Afrodite börjat tina upp och bli mänskligt och Stevie Rae är tillbaka, typ ... Och en ny elev kommer till skolan: James Stark. Han visar sig ha en väldigt ovanlig gåva och en hel...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Therese Östman

2014-06-26

Betyg

Mycket bra och lättläst bok, sluka den på två dagar. Betyg: 5

Betyg

Detta var en omläsning och jag bara älskar denna serie =)

Charlotte B

2012-09-11

Betyg

Bra bok och bra serie...

Betyg

Denna del är precis lika bra som de tidigare fast en aning mer skrämmande.
Jag gillar verkligen denna serie den har i stort sett allt det som en vampyrbok brukar ha.
Jag ska försöka att läsa nästa del så fort jag hinner.
Jag rekommenderar denna till er andra

Jenny

2010-08-07

Betyg

Egentligen är den väl inte värd mer än en trea i betyg, men jag är lite svag för sådana här high school fantasyserier. Gillar dock inte den här typen av icke fristående fortsättningar då boken slutar mitt i en stor händelse så man är tvungen att läsa nästa bok för att få veta hur det går. Bra ungdomsläsning som gör att man inte behöver fundera så mycket. En fyra.

Hacer Kucukler

2010-07-30

Betyg

Jätteläskig!!! Egentligen skulle den få en fyra men eftersom den är den läskigaste boken jag har läst får den en femma..