Svärmödrar utan gränser

Jansson, Anna

| 2016

Flag from sv

67


I sagorna är det styvmödrarna som är onda. Men i verkliga livet är det svärmödrar man bör akta sig för, tänker Angelika Lagermark i sina mörkare stunder. För ett halvår sedan fångade hon en brudbukett och tankarna på ett bröllop tog fart, men Angelika är tveksam. Är Magnus rätt man att leva med? Hans mamma Judith är det definitivt inte. Livet är inte enkelt. Angelika fick aldrig barnen hon längtade efter. Men när lille Folke dyker upp får hon chansen att bli en viktig vuxen i hans liv. Folke drabbas av njursvikt och behöver en ny njure. Hur hittar man en lämplig donator? Och vad svarar man ett barn som ställer viktiga frågor om döden? Angelika och hennes systrar driver varsin frisersalong på Gotland, men under ytan pågår en annan verksamhet: Att hjälpa människor hitta kärleken. Vem just du hamnar bredvid på Salong d Amour är inte en slump, det är ett arrangerat möte. Det är aldrig för sent...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Elin

2019-06-20

Betyg

Ganska seg handling, men lättsmält bok.

M

M E

2019-01-06

Betyg

Rolig feelgood.

Maria Olofsson

2017-11-24

Betyg

Inget för mig...för seg.

Solveig Andersson

2016-12-12

Betyg

På avstånd skulle man kunna skriva av dessa som små banaliteter. Men kommer man innanför skalet hos Angelika Lagermark kan jag inte än glädja mig över den värme Jansson sprider i sin text. Påminner stark om Brunk Holmqvists romaner från Österlen!

Å

Åsa Sjögren

2016-10-13

Betyg

Nix, inte min stil, tramsig och fånig. Gillar annars hennes böcker om Maria Wern men detta ....ja vad ska jag säga. ..näe.

Blommiga Barbro

2016-08-25

Betyg

Jättemysig bok med härliga karaktärer som jag lätt tar till mitt hjärta. Boken är mycket humoristisk även om där finns ett allvar också. Jag tyckte väldigt mycket om den och hoppas på fler böcker om Angelika Lagermark. Jag lyssnade på ljudboken som lästes av den alltid lika rappa och föträffliga Anne-Li Norberg. En stor eloge till henne vill jag verkligen ge! Stark 5:a till såväl bok som uppläsare! Kan varmt rekommenderas!