Super-Charlie

Läckberg, Camilla

| 2011

Flag from sv

32


Barnens egen superhjälte! Super-Charlie är deckarförfattarinnan Camilla Läckbergs debut som barnboksförfattare. I en vanlig stad, en vanlig dag föds en alldeles vanlig bebis, Charlie. Men, medan han ännu är bara några timmar gammal krockar två stjärnor långt ute i rymden. Stjärnstoft faller ner på jorden och landar på den nyfödde Charlies hjässa. I det ögonblicket förvandlas han. Han är han inte längre någon vanlig bebis. Han är en superbebis... Han är Super-Charlie! Rätt snart inser Super-Charlie att det är bäst för alla inblandade att han ändå låtsas vara en alldeles vanlig bebis. Superbebis får han vara när ingen märker det. Som när morfar är barnvakt och man får fixa maten själv. Eller som när han får höra att storebror är ledsen för att en elak pojke i skolan retar honom ... mått: 224x298

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

L

Lars Ståhl

2015-11-09

Betyg

Kommentera...

Sandra Karlsson

2014-01-15

Betyg

Äntligen en bilderbok med lite mer text! Ja, det tar längre tid innan man får släcka lampan - men är barnet nöjd - så är jag nöjd! Favoritdelen är förvisso redan på första sidan när barnet får magiskt stjärnstoft på sig - mycket mysigt berättad!

Linda Åslund

2013-04-06

Betyg

Bra att hamburgerkedjan Max delar ut böcker i stället för leksak just nu. Mitt 7-årsbarn fick Super-Charlie och vi kunde le tillsammans åt några formuleringar i texten. Kändes dock som att det var ganska mycket text och lite story.