Sugar Sugar Rune 01

Anno, Moyoco

| 2006

Flag from sv

36


Vad som helst kan hända i mangans förtrollade värld.Läs om två supersöta häxor som bor i människornas värld, där de måste fånga hjärtan för att få pluspäng i häxornas rike. Chocolat är en ganska stygg häxa som gillar spindlar och grodor och som till sin förvåning upptäcker att det inte är så lätt som hon trodde att få killar att bli kära i henne. Vanilla är häxan som har haft det ganska tufft hos häxorna för att hon är för snäll, men som nu kammar hem hjärta efter hjärta.?Sugar Sugar Rune? är en söt historia om två söta och stygga häxor, där man lätt kan få en favorit att identifiera sig med. Historien är spännande, rolig och filmisk och har massor med fans över hela världen!?Sugar Sugar Rune? tecknas och skrivs av Moyoco Anno. Det är en ganska ny manga som publicerades för första gången i Japan 2004.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

N

nino khathapuridze

2009-07-18

Betyg

jag rekomenderar denna boken till alla tjejer!
grymt spännande..romantisk..rolig..och mkt fin handling <3
om man läser första boken kan man inte sluta läsa den tills man har läst alla böcker om "Sugar sugar rune" !
Och det är SANT ! - man kan verligen inte sluta läsa den.
Flickorna i boken "chocolata" och "vanilla" är grymt söta tjejer som man blir "förelskad" i direkt när man har börjat läsa boken.
jaaa.. vad ska man säga mer än att alla ska börja läsa den för den är verkligen gripande och spännande bok som man gärna kommer läsa om och om igen ..
själv ger jag boken otroliga 5/5 stjärnor !<3

åhh! älskar böckerna !