Suffer the little children

Leon, Donna

| 2007

Flag from en

34


When Commissario Brunetti is summoned to the hospital bedside of a senior paediatrician whose skull has been fractured, he is confronted with more questions than answers. Three men have burst into the doctor's apartment in the night, attacked him and taken away his eighteen-month old son. What can have motivated such a violent assault?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Solveig Andersson

2018-12-03

Betyg

Mallorca, nov-18
Härligt att åter få bekanta sig med Leons, kommissarie Brunetti. Precis så som jag vill att en kriminalhistoria ska vara+ härlig italiensk kultur. Läs den!

Blommiga Barbro

2018-03-18

Betyg

De andra Donna Leon deckarna har givit mig något, men den här ger mig absolut ingenting. Och nu tror jag att jag slutar upp med kommissarie Brunetti, åtminstone för en ganska lång tid framöver.

E

Ewa H

2016-03-28

Betyg

Kanske har jag läst för många Donna Leon-deckare, men den här fängslar inte alls.

Tarja Ahlgrén

2013-06-21

Betyg

Håller Donna Leon på att tappa känslan för sitt kära Venedig? Tröttna rent av? Miljöbeskrivningarna har alltid varit en stor del av behållningen i hennes böcker men i "Saknad till döds" är det inte mycket det bjuds på i den vägen. Brunettis familjeliv skildras också rätt avslaget i denna bok. Vanligtvis njuter jag stort av Leons böcker och läser dem om och om i sommarstugan, men den här vete katten om jag kommer att spara på. En besvikelse, helt klart.