In this prequel to "The Bomber", young Annika Bengtzon has taken a summer job at a Swedish tabloid. Before she can even begin to find her feet in the gritty, fast-paced world of journalism, fuelled by ambition and hampered by inexperience, she becomes immersed in a case of rape and murder.
Har tänkt läsa om Marklunds serie om Annika Bengtzon och började i rätt ordning med denna. Bra, snabbläst bladvändare och kul inblick i tidningsvärlden för en fd journalist.
Jättebra och spännande, jag streckläste den. Den var min "inkörsport" till Liza Marklunds kriminalböcker, jag gillar Annika Bentzons syn på samhällsfrågor.
Jomenvisst är den bra och visst kommer jag att läsa hennes andra böcker! Men jag läste ut Porto Francos väktare av Ann Rosman innan och alla hennes böcker föredrar jag framför Marklunds. Rosmans mjukare språk gör det absolut inte mindre spännande, snarare tvärtom, och det passar mig defintivt bättre!
Oerhört trist språk! Det här var den första Marklund jag försökte mig på men jag klarar det inte och har inte gett mig på fler av hennes deckare utan bara läst Gömda för storyns skull en gång i världen. Oerhört överskattad författare.