
Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola! "Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter. I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt. Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord: "Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok... När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok