Stora boken om öl

Jackson, Michael

| 1999

Flag from sv

1


En bok man blir törstig av att läsa. Med hjälp av mer än 450 klassiska ölsorter, läckert fotograferade i lämpliga glas, får vi lära oss allt om denna drycks olika smaker, dofter och utseende. Hur gör man öl? Varför smakar öl så olika från en sort till en annan? Vad står benämningen lager, lambik, chokladstout och belgiskt körsbärsöl för?    Svaren ger oss författaren Michael Jackson, en av världens främsta skribenter i ämnet. Han ger oss även tips om de bästa ölsorterna och vid vilket tillfälle de bör drickas. Visste du att öl passar utmärkt i matlagning! Recept på maträtter och efterrätter där öl ingår som ingrediens finns i slutet av boken.    När du läst Stora boken om öl kommer du aldrig mera att bara beställa "en stor stark, tack".

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok