Stina om Stina - Konsten att intervjua

Varje möte med en person är unikt och det gäller inte minst vid en intervju. För att få någon att öppna sitt hjärta måste man som intervjuare ställa de rätta frågorna. Men hur vet man vilka dessa frågor är? Och hur formulerar man sig för att få de ärligaste svaren? Stina Lundberg Dabrowski är en av Sveriges mest välrenommerade journalister. Hon är känd för att ha fått celebriteter som Leonard Cohen, Hillary Clinton, Margaret Thatcher och Nelson Mandela att dela med sig av sina mänskliga sidor. Men vad har hon för knep för att lyckas? I Stina om Stina delar hon med sig av sina erfarenheter och hemligheter och berättar om sin egen närmast besatta nyfikenhet av andra människor som nyckeln till deras innersta.

Mita Zackrisson

2015-02-27

Minns när intervjuprogrammet sändes att jag tyckte om dem o att Stina var bra! Intressant

Gunvi Lundqvist

2014-09-04

Underbara Stina att se och lyssna och hennes kroppsspråk suveränt köpte boken efter en intressant kväll med Stina. Mycket läsvärd för den som vill veta hennes egenberättelse.

K

Karin Ivarsson

2014-07-04

En bra mix av egna erfarenheter, tankar och konkreta råd. Spännande även om man aldrig kommer använda sig av råden. Är min intresserad av samtal, människor, psykologi, sociologi och gillar anekdoter om kände personer är detta en härlig bok. Läste den på en dag och kände mig varm och inspirerad efteråt. Minus för lite väl långa kapitel om inte jätteintressanta intervjutillfällen.

S

Sanna Lindgren

2013-08-01

Hade väntat mig få veta hur det var vid hennes möten mer. Detta kändes som en utbildningsbok för blivande journalister.