Stella & Sebastian

Leeb, Jenny

| 2007

Flag from sv

344


Efter Grevgatan 22 är nu Jenny Leeb tillbaka med sin andra roman. Återigen är det äkta chick-lit i Stockholmsmiljö. Stella & Sebastian är en blandning av romantik och underhållning i en bok om att våga lita på magkänslan och lämna det som en gång varit. Stella och Sebastian var ett par i åratal, men vardagen tog över. På en fest råkar det hända att Stella är otrogen med en artist som hon jobbar med på skivbolaget där hon är anställd ingen lyckad situation, vare sig privat eller professionellt. Stella lämnar Sebastian, flyttar till egen lägenhet, har sina kompisar, sitt arbete och sin okomplicerade romans (bara ingen på jobbet får nys om den). Dessutom är hon och Sebastian fortfarande bästa kompisar. Stella trivs med livet. Så en dag händer det oundvikliga: Sebastian träffar världens sötaste tjej och för första gången på två år är han redo att inleda en seriös relation. Men...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

H

Helena Flemström

2012-10-07

Betyg

Skriver underbart

S

Sandra Norrman

2011-10-10

Betyg

Väldigt dåligt skriven. Läste på någon sida att författaren aldrig gått någon form av skrivkurs och det märks! Boken var förutsebar och väldigt tråkig.

Cindy Kempe

2011-01-10

Betyg

Boken var välskriven, och man fastnade för karaktärerna. Men ett stort minus för att jag inte är så förtjust i dubbelspel, svek och alla dessa negativa känslor boken är fylld av. Nej, jag blev nog mest nedstämd av denna bok.

H

Hannqh

2010-10-29

Betyg

Trodde att den skulle vara bra, men den var otroligt dåligt skriven.

Anna Liljeby

2010-10-06

Betyg

Varken bra eller dålig

Ullis N

2010-07-23

Betyg

Stella och Sebastian tillhör Stureplansminglarna och jobbar på skivbolag/it. Det är troligen därför den går under chic-lit-romaner.
Men bortom det beskriver bokom väldigt ingående och trovärdigt två människors uppbrott och hur det går sen då orsaken till uppbrottet inte var att kärleken tog slut.

A

Ansam Palmqvist

2010-07-16

Betyg

Inte speciellt bra och knappt underhållande. Förutsebar. Läste den bara för att jag inte ville lämna den oläst.

Maria Edström

2009-08-18

Betyg

Lättläst och enkel. Man känner igen sig endel. Inte den bästa chickliten jag läst men det är inte heller min favvogengre.