Starta eget som inredare

I e-boken "Starta eget som inredare" lär du dig i fyra steg hur du lyckas med att starta eget företag som inredare.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

D

Dusica Milic

2017-02-19

Betyg

En fantastisk bok! Värdefull, lättläst , med massa bra rad och tips!

Rekommenderas!!

Tack Holger!

R

Rebecca Andersson

2017-02-18

Betyg

En riktigt bra bok med lätt text och lätt förståelse, man blir riktigt inspirerad och får verkligen en att satsa på att starta eget med alla tips! :)

I

Ida Hansson

2017-02-06

Betyg

Jag fullkomligen slukade Holgers bok! Läste sida för sida och skrev under tiden ned mina egna tankar. Då jag är i startgroparna för att starta upp mitt eget företag som inredare blev detta precis den handbok jag behövde. Den är lätt att följa, pedagogisk och lämnar inget åt slumpen. Jag blev dessutom ännu mer peppad och inspirerad då Holger ger en klarsynt men positiv bild av yrket.

Jag rekommenderar boken starkt till dig som går i samma tankar som jag. Den är värd varenda krona och kan hjälpa dig på rätt spår och med att sortera upp dina funderingar.

Tusen tack Holger för att du på ett enkelt sätt delar med dig av din gedigna kunskap!

S

Sandra Liljegren

2017-02-02

Betyg

Lättläst och mycket nyttig information! Bra med "checklista". Får högsta betyg av mig!

S

Seherzada Catak

2017-01-30

Älskar boken. Detta är min andra bok som jag läst av Holger. Sättet han skriver är lättläst och lätt att förstå. Han tar upp det viktigaste man ska tänka på som inredare och det är en perfekt liten bok om just det. En bok som jag kommet förvara väl och återgå till så fort jag behöver hjälp inom inredning.

H

Helena Söderholm

2017-01-22

Betyg

Fantastisk liten lättläst och konkret bok om att starta eget som inredare! Full med konkreta tips utan en massa krånglig text. Jag har sträckläst den och går nu tillbaks och tar till mig det som passar mig bäst. Boken ställer mig frågor som väcker nya funderingar och ställningstaganden samtidigt som den visar nya vägar jag förr inte sett. Kort sagt en liten skatt! Jag kommer med glädje att skaffa mig ett litet bibliotek med böcker skrivna av Holger Wästlund.