Spökhunden Buster 2 ? Docksamlarens hus

Det är sommarlov och Ellens familj har tillfälligt flyttat närmare sjukhuset för hennes cancersjuka brors skull. Huset de hyr tillhör en gammal man, och när de kliver in i hallen möts Ellen av det värsta hon vet: Dockor! Hela huset är fullt av hyllor och skåp med dockor i, som alla stirrar på Ellen. Hunden Buster gillar det inte heller, utan börjar genast morra och skälla ? särskilt inne i Ellens rum. Kan det vara så att Buster ser spöken igen? Som tur är kommer bästa vännen Lorraine och hälsar på. Det här mysteriet tänker hon inte missa!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Vågar du följa med på spökjakt?

Bokserien ”Spökhunden Buster” är skrämmande och lagom läskiga spökhistorier för de yngre barnen mellan 6 till 9 år. I dag ingår de två spännande deckarböcker med inriktning inom de övernaturliga slaget med böckerna ”Mysteriet på kyrkogården” och ”Docksamlarens hus”.

De är böcker fyllda av spänning, vänskap och spöken!

Det här är två nervpirrande spökhistorier som även innehåller en fin och gripande skildring om syskonkärlek och när ett syskon är svårt sjuk i cancer och när ett syskon dör i en olycka. Böckerna är spännande och lagom läskiga men även sorgliga.

De är välskrivna kapitelböcker som är gripande, empatiska, läskiga och med läckert välgjorda illustrationer i svartvit som kompletterar och förstärker berättelserna.

Precis som i trilogin ”Spökkameran” som riktar sig till äldre läsare mellan 9 till 15 år märks det av att författaren Tobias Söderlund är mästare på barnskräck.

Bokserien ”Spökhunden Buster” är till för alla skräckläsare mellan 6 till 9 år som vill läsa själv eller tillsammans.