Specials

Special Circumstances" - These words have sent chills down Tally's spine since her days as a rebellious ugly. Back then Specials were a sinister rumour - frighteningly beautiful, dangerously strong, breathtakingly fast. Ordinary pretties might live their whole lives without meeting a Special. But Tally's never been ordinary. And now she's been turned into one of them: a superamped fighting machine, engineered to keep the uglies down and the pretties stupid. The strength, the speed, and the clarity and focus of her thinking feel better than anything Tally can remember. Most of the time. One tiny corner of her heart still remembers something more. Still, it's easy to tune that out - until Tally's offered a chance to stamp out the rebels of the New Smoke permanently. It all comes down to one last choice: listen to that tiny, faint heartbeat, or carry out the mission she's programmed to complete....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Angelica Rylander

2012-03-01

Betyg

Jag har läst den här boken och jag tyckte den var väldigt bra jag ger boken en 5-5 men jag tycker ettan och tvåan var bättre jag vet inte varför men dom var det. Boken är gjord av scott westerfeld som alla vet och boken heter De rätta. Jag tyckte boken var bra för att det är mycket spänning och kärlek och jag tycker om såna böcker. Man måste läsa ettan och tvåan för att man måste förstå vad som har hänt och vad som hände för att det blev som det blev. Det bästa i boken var att hon lyckades med att vara sig själv och att allt typ blev bra till slut. Och det sämsta eller det finns inget som var dåligt i boken men om man ska komma på något så var det nog att det var en speciell persson som det inte går så bra för och drt tycker jag är synd, Jag får ju inte skriva för mycket för då är det igen vits att läsa den. Det är min bokrecension om den är boken. Läs boken jag rekomenderar den om ni har läst ettan och tvåan som är 1:Ful och 2:Ful eller snygg? som är väldigt bra. Av Angelica.

Sara Hagström

2010-11-26

Betyg

Det bara måste komma en till bok, eller ännu fler!

Linnea F

2010-06-22

Betyg

Tycker den här boken var en riktig besvikelse jämfört med de andra två första.

Felicia Dahlqvist

2010-04-04

Betyg

Bättre än tvåan men fortfarande blir jag så irriterad på de här böckerna! Men något gör att jag tar mig igenom sidorna (ibland dock på ren vilja) och får ett hyfsat grepp om historian som jag hoppas är slut nu.

Eyez Only

2009-12-11

Betyg

Måtte det komma fler delar i serien! Känns som det finns mycket mer att berätta!

Malin Persson

2009-11-08

Betyg

Om "bubbligt" var det mest återkommande ordet i bok nummer två så var ordet "isigt" det mest återkommande i denna. Jag störde mig också enormt mycket på uttrycket "cutters" och vad det stod för. Jo, medlemarna i "cutters" skär sig i armarna för att bli "isiga", för att tänka klarare, för att få bort ångest. Detta händer ofta i boken.

Jag tycker det är rätt dumt att försöka skriva om det som att det är något bra att göra när situationen är som den är i dagens samhälle då många, speciellt flickor, skär sig. Det är ju ändå en ungdomsbok.

H

Hannqh

2009-08-15

Betyg

Jag kan inte annat än älska Scott Westerfelds serie om Tally och hennes fantastiska (men lite skrämmande) värld.