Sorgbearbeiding : et handlingsprogram for følelsesmessig helbredelse ved separasjoner, dødsfall og andre tap.

James, John W

| 2012

Flag from no

"Tiden leger alle sår". "Vær sterk for barnas skyld". "Livet går videre". Klisjeene i forbindelse med sorg er mange men virker ikke. Så, hva gjør man da, når den man elsker er død eller har funnet seg en annen?Utfra sine egne og andres erfaringer, belyser forfatterne hva sorg er og hvordan det er mulig å bearbeide sin sorg for å få tilbake sin opprinnelige energi og livslyst. Boken Sorgbearbeiding gir sørgende tilgang til et vel utprøvet handlingsprogram med øvelser for å lege sorgen og smerten etter et tap. Prinsippene som beskrives i boken kan endre livet til alle som vil få tilbake sin opprinnelige livskraft."Denne boken tilbyr en nyttig og praktisk metode for å gjennomføre en sorgbearbeiding. Jeg henviser ofte til den i min undervisning og anbefaler den varmt som et redskap både for privatpersoner og proffesjonelle som i sin yrkesrolle møter...

Maria Jönsson

2024-12-09

Behöver omarbetas och förnyas. Liten känsla av att bli sedd som dum och sedan enkla lösningar.

Maria Jönsson

2024-12-09

Maria Leijon

2013-04-06

Nya insikter om hur sorg yttrar sig och vikten av att bearbeta förluster av olika slag. Slår hål på gamla klyschor som "bit ihop", "var stark". Stor nytta i både privatliv och i arbete med andra människor.

Marilyn Monroe

2011-06-10

Tänker läsa efter att ha sett en fyra timmar program om denna bok och om sorgbearbetning på kunskapskanalen. Förstår att denna bok är livsnödvändig.