Det lilla kustsamhllet Stnkvik r en idyll under sommarmnaderna. D trngs badgsterna p bryggorna, och pensionatet som Linda driver tillsammans med sina frldrar r fullbelagt. Hon har arbetat dr i sju r nu, nda sedan hon frlorade sin man i en tragisk bilolycka och tervnde hem med dottern Alice. Sedan dess har rdslan varit hennes trogna fljeslagare.Den hr sommaren gr Lindas barndomsvn Finn ett gstspel p badorten. Han lmnade hemlandet fr mnga r sedan och r numera en bermd skdespelare i USA. I hopp om att kunna ta glass och ta sig ett dopp utan att bli igenknd reser han hem fr att vila upp sig. Men skvallerjournalisterna tycks hitta ven till Blekinges saltstnkta klippor.Fr att slippa alla spekulationer om sitt krleksliv ber han Linda utge sig fr att vara hans flickvn. Hon gr motvilligt med p det och brjar fundera p om hon ngonsin kommer att...
Vilken hrlig bok!
Det r alltid lite spnnande att lsa en bok av en frfattare som r vldigt omtyckt. Kommer jag att knna samma sak?
Men jag behvde inte vara orolig, "Sommarparadiset" r en vldigt hrlig bok. Den har frgstarka karaktrer och vackra miljer, jag knner sjlv att jag ltt skulle kunna bo i Stnkvik, det verkar vara vldigt mysigt. Dessutom har den en fngslande intrig som gr att jag hela tiden vill lsa en sida till. Det enda som jag mjligen kan knna som ett minus r att slutet gick lite vl fort. Men det kan ocks bero p att jag inte kunde sluta lsa. :-)
Detta r frsta boken jag lser av Anna Alemo men jag hoppas verkligen att det inte r den sista. Hon r en vldigt skicklig frfattare och har hittat en nra nog perfekt mix av varma knslor, humor och lite svrta. Lgg drtill att boken r bde lttlst och vlskriven och du har en given succ.
"Sommarparadiset" r frsta delen i den nya serien Stnkvik, en serie som jag absolut vill lsa mer av.
Hr har vi frsta delen i serien
'Stnkvik'
Jag gillade det jag lyssnade p och jag tycker att denna bok r rolig, charmig romantisk och riktigt mysig samt helt perfekt.
Jag brukar tyvrr vldigt sllan lsa Feelgood men denna bok r s bra och till p kpet s r det en mysig Feelgoodbok...
Med andra ord s var den en riktigt fngslande Bladvndare.
Jag tycker att den har allt som en bra vlskriven bok ska ha i sig 😃👍🏻
Av mig s fr den
5 av 5st