Sökaren

Goodkind, Terry

| 2001

Flag from sv

233


Den onde Mörken Rahl söker med hjälp av Ordens tre skrin att skaffa sig oinskränkt makt. Rahl har släppt loss så våldsamma krafter att de kan ödelägga allt, men han vill hellre låta världen gå under än att misslyckas. Den ende som kan stoppa honom är vägvisaren Richard Skiffer som plötsligt tvingas lämna sin enkla tillvaro i Västland och kastas in i en värld fylld av motsättningar. Motsträvigt accepterar Richard sin nya roll som Sökaren, sanningens och frihetens förkämpe i en värld där mörkrets och ondskans makter hotar att ta herraväldet. Tillsammans med sin gamle vän Zedd och den gåtfulla flickan Kahlan beger sig Richard till Midland. Där väntar oerhörda utmaningar som ingen av dem ännu kan ana innebörden av.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Sara Johansson

2014-06-04

Betyg

Jag lyssna på denna på talbok. Gillade denna skarpt. Spännande och man vill bara höra mer och mer. Man märker att de kommer bli en lång "vandring".

Marita Ryen

2013-08-13

Betyg

Nr 1 i Sanningens svärd. Läste den 2004. Tyckte den var så bra att jag sträckläste de böcker som då hade kommit ut på svenska. Idag har jag läst alla i serien. Rekommenderas för den som gillar Fantasy.

Jenny Majgren

2012-12-10

Betyg

Några år sen jag läste den. Bra, men inte tillräckligt bra för att jag skulle orka bry mig om att få tag på senare delar.

Tony

2012-10-25

Betyg

TV-serien är bättre faktiskt. Fortsätter läsa bara för jag saknar Kahlan. :)

Sutra Stevens

2012-09-26

Betyg

Serien början riktigt bra. Synd bara att de senare böckerna devolverar till filosofipredikningar. Läs de tre första böckerna i alla fall.

P

Petter Nilsson

2012-06-20

Betyg

Måste säga att det är med både lättnad och gläjde jag stänger boken efter att läst de sista raderna. Jag har köpt på mig runt 20 av böckerna i serien och är väldigt glad över att boken var så bra som den var. Ska med glädje fortsätta tugga mig i serien!

A

Alexandra Sarnik

2012-04-17

Betyg

Inte lika snäll som TV-serien och jag gillar det!

A

Alexandra Sarnik

2012-04-17

Betyg

Inte lika snäll som TV-serien och jag gillar det!

Betyg

verkligen en super bok tycker jag