Sniffa på siffror med matte Ma och Tiken

Sniffa på den första matematiken med matte Ma och Tiken!Upptäck siffrornas magi tillsammans med en hund och en matte fulla av äventyr och lek.De funderar på hur siffror och tal hänger ihop, till havs och på land, inne och ute,hela året runt. Överallt och närsomhelst finns matematiken. 25 illustratörer och författare har skapat en finurligt färgsprakande bok kring siffror och tal.  Boken innehåller härliga bilder och texter som stimulerar lusten för yngre barn att räkna.Sniffa på siffror med matte Ma och Tiken är den första delen i en serie kreativa,inspirerande och lockande bilderböcker om matematik.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bettan_bokprataren

2020-01-19

Betyg

Jag fullkomligt tokälskar den här boken, den har allt jag vill en bra barnbok ska ha. Genomtänkt och rolig med trevliga illustrationer och bra varierad text. Det finns hur mycket som helst att prata om och den kan läsas hur många gånger som helst och man hittar hela tiden nya saker att fundera över.

Jag ger boken Betyg: 5 🌟🌟🌟🌟🌟 +++++++ Bästa barnbok på länge
Läs mer om boken på min blogg https://bokprataren.blogspot.com/2020/01/sniffa-pa-siffror-med-matte-ma-och-tiken.html

Betyg

Jag har läst Sniffa på siffror med matte Ma och Tiken som är skriven och illustrerad av 25 olika författare och illustratörer, boken är utgiven av Under the Kite Publishing 2019. I Sniffa på siffror med matte Ma och Tiken får vi tillsammans med Ma och hunden Tiken upptäcka matematikens värld. Vi sniffar på siffror, antal, former och tiokompisar. De korta texterna är roliga att läsa och att lyssna på. Illustrationerna är mjuka och varma och jättefina. Trots att det är så många upphovsmän inblandade i boken så känns boken ändå som en helhet. Jag läste boken för en treåring på förskolan och måste erkänna att jag var skeptisk till att hen skulle orka lyssna. Hen lyssnade uppmärksammat hela boken, ibland stannade vi upp och pratade om bilder och siffror. Jag kommer att använda boken mer på förskolan och vill tipsa er som jobbar i förskolan samt i skolans lägre år om boken.