Fr alla som lskar Jenny Han och Sarah Dessen! P en kemilektion drmmer sig Lily bort och klottrar ett av sina favoritltcitat p bnken. Nsta dag upptcker hon att ngon har skrivit dit nsta rad i lten och dessutom lagt till ett meddelande. Vem kan det vara?Snart brjar Lily och denna ngon skriva lnga brev till varandra. De delar med sig av hemligheter, rekommenderar band och ppnar sig allt mer fr varandra. Lily inser att hon brjar falla fr sin brevvn. Men vem r han, egentligen? Hon har sina misstankar och frsker f dem bekrftade samtidigt som hon jonglerar skola, vnner och sin knppa familj. Men det visar sig att ingenting r som hon tror ...
Tack till LavendetLit fr recex!
Snger frn hjrtat handlar om Lily. Lily r den dr tjejen som drmmer sig bort under lektionerna och skriver lter med sin gitarr och knner att hon inte inte riktigt platsar med sig sjlv och dr hon r just nu. En dag skriver hon en lttext p bnken och nsta dag r det ett svar. Och rtt som det r skriver hon brev med en oknd person och inser att hon faller fr honom. Men vem r han?
Allts VILKEN UNDERBAR BOK! Jag var fast frn ungefr kapitel 3 och kunde inte sluta lsa. Mina gon vgrade lmna sidan och jag ville bara lsa mer mer mer och f veta vem personen var. Och nr man fick veta det gav jag ifrn mig ett gldjetjut och ville lsa mer mer mer.
Jag brukar inte vara den som faller fr karaktrer, lser ya romcoms och nskar att mitt krleksliv var som i en bok. Men h, vad jag hade velat uppleva den romans som r i dessa brev och den ppenhet och rlighet som frvaras i dem. Lily r en s rolig, sarkastiskt och underbar huvudperson som knns s kta och trovrdig, men nd stark i sig sjlv och vga visa knslor. Historien fortlper i ett tempo som gr att det r omjligt att lgga ifrn sig den. r det inte ett nytt brev s r det ngot annat som fr en att hnga med ett kapitel till... och nnu ett kapitel till. Alla knslor i hela registret finns med i den hr boken och det knns kta. Jag skrattade hgt till den hr boken, samtidigt som jag var tvungen att torka bort trar som vgrade lta mig lsa vidare. Fantastiskt.
Jag har absolut baklxa p att lsa mer bcker av Kasie West. Ls den hr boken om du inte har gjort det nnu.
Vilken underbar, underbar ungdomsbok! Jag fll hrt fr denna varma, ljuvliga, och underbara krlekshistoria.
Lilly Abbot tycker verkligen inte om kemilektionerna. Hon brukar frdriva tiden med att skriva ner lttexter i sitt anteckningsblock. En dag skriver hon en mening frn en lt p bnken och nsta dag har ngon svarat. Meddelanden brjar skrivas och kemilektionerna r inte s trkiga lngre. Breven mellan dem fylls av hemligheter och humor och Lilly brjar falla fr sin brevvn. Men vem r det hon skriver till?
Lilly r en underbar personlighet, hon r som hon vill vara och hon frsker handskas med sin lite galna familj som har sina bekymmer men ven en massa krlek.
Kasie West skriver underhllande med vrme och eftertanke. Det r svrt att slppa boken och jag blir glad nr jag lser den. Det r en bok jag inte kommer glmma i frsta taget och jag kommer minnas den med vrme. Vilken tur du har om du inte har lst den hr prlan! Du har d en underbar bok att upptcka!