Ljudbok

Snakes and Earrings

Kanehara, Hitomi

| 2005

Flag from en

67


An electrifying international bestseller, "Snakes and Earrings" is the riveting story of a young girl's descent through the dark and disturbing underbelly of Tokyo. Unabridged. 2 CDs.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Victoire Marcel

2014-05-14

Betyg

Ja, den kändes väl lite kvasi-edgy sådär. Jag blev mest uttråkad. Dock; sadister kan väl ha vilket lingo som vilka andra människor som helst?

Hemliga Arne

2014-03-05

Betyg

Edgy... varför uttrycker karaktärerna sig som småbarn? "ursnyggt", "helrätt", ja, det är verkligen något en sadist slänger sig med.

caro wikbro carlén

2012-07-12

Betyg

inte för ungdomar.

Helén Enqvist

2012-05-17

Betyg

Intressant innehåll men det är framför allt bokens omslag som är originellt med sina hårda pärmar trådbundna utan rygg och ett väldigt vackert foto på framsidan. Synd bara att den är tryckt ända borta i Kina! Ska det verkligen vara nödvändigt?

Miriam T

2011-09-15

Betyg

[...]Själva innehållet av boken var lite skumt, blandning av depp, saknad av livslust, tatueringar, piercing töjande, sadistisk sex etc, så det är inte en bok som passar för alla. Många sexscener fanns det men var inte så grov som jag ändå hade väntat mig, hade läst om jämförelser med Våtmarker och det tycker jag inte man kan jämföra med, Våtmarker var [...]

Läs hela min recension på min blogg:
http://schitzo-cookie.blogspot.com/2011/09/ormar-och-piercing-av-hitomi-kanehara.html

B

Betyg

Fantastiskt oengagerat och ändå exakt språk. Kuslig bok utan hopp eller fruktan.

Samuel Karlsson

2010-04-14

Betyg

En japansk modern variant av Raddaren i noden. Och det gor ont. en riktigt bra beskrivning av smartan man kan kanna som ung och utanfor.

Victoria Wu

2009-12-23

Betyg

En väldigt kort bok som dräller av stereotyper om människor med bodymods. Den lämnar en med en känsla av ofullkomlighet. Hade kunnat vara bättre.