Smultron och svek

Wennström, Annica

| 2016

Flag from sv

20


Familjen kring La Stella: Del 1. Liselotte kämpar för att finna balans i tillvaron. Hennes man Mario driver Östersunds mest populära restaurang, La Stella, och arbetar jämt. Själv har Liselotte fullt upp med barnen Sandra och Elias, med arbetet på resebyrån, med hemmet och med sina föräldrar. Och någonstans har hon en gnagande känsla av att livet inte blev som hon tänkt sig. Första delen i serien om familjen kring La Stella i Östersund, som senare följdes av Vinbär och vemod, Hallon och hat, Lingon och lust.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

I denna finns det mängder med intriger, svek och saknaden av bekräftelse. Dialogerna mellan karaktärerna är väldigt spännande. Vad är orsaken till att allt blir som det blir. Hur olika beslut kan på verka relationer. Lättsam och underhållande.

J

Betyg

Underhållande, fängslande & charmig!

A

Agnes

2018-08-20

Betyg

Tyckte faktiskt inte om denna.. jag tyckte att den var seg och tråkig. Visst fanns det inslag som jag gillade men överlag var det ingen höjdare. Tror inte att jag kommer att läsa uppföljarna.

Betyg

Denna bok valde jag att lyssna på just på grund av titeln och tydligen finns det tre stycken till om Familjen kring La Stella alla med bärnamn. Jag gillade boken, den var lättlyssnade om relationer och svek. Man fick följa de olika personerna men det blev absolut inte snurrigt även om det var några stycken. Jag kommer definitivt läsa fortsättningen.